Движението за права и свободи регистрира листите с кандидати за

...
Движението за права и свободи регистрира листите с кандидати за
Коментари Харесай

Пеевски повежда листата на ДПС в Кърджали и Благоеврад, Джевдет Чакъров води евролистата

Движението за права и свободи записва листите с претенденти за депутати в 50-ото Народно заседание и представители в Европейския парламент.

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски повежда две листи - знаковата в Кърджали и тази в Благоевград, която всекидневно оглавява и където Пеевски е приключил право.

Изявени депутати на Движение за права и свободи с дълъг парламентарен опит ще водят листите в провинцията за вота за народни представители. Йордан Цонев повежда великотърновската листа на Движение за права и свободи, Севим Али ще е лидер в Бургас, а Рамадан Аталай – тази в Пловдив област. Хамид Хамид не е избран за лидер в нито една област. На североизток – в Разград редиците на Движение за права и свободи оглавява вторият от ръководителите на партията – Джевдет Чакъров.

Той застава отпред и на листата за евровота на Движение за права и свободи. След него се подреждат досегашните евродепутати Илхан Кючюк и Искра Михайлова, които понастоящем са заместник-председатели на Движение за права и свободи. Журналистката Елена Йончева, чийто трансфер от евроредиците на Българска социалистическа партия към тези на Движение за права и свободи провокира редица мнения, заема пето място в листата на Движението за права и свободи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР