Жена остана смаяна от молбата на мързелива“ майка, когато отиде

...
Жена остана смаяна от молбата на мързелива“ майка, когато отиде
Коментари Харесай

`Оправомощена майка нарежда да събудя сина й преди бягане в училище - дадох й урок`

Жена остана смаяна от молбата на „ мързелива “ майка, когато отиде да вземе сина си за тичане в учебно заведение. Поговорката гласи „ належащо е село, с цел да се отгледа дете “, само че има избрани задания, с които родителите би трябвало да могат да се оправят без външна помощ. Една жена обаче откри, че се съмнява в границите си, откакто беше помолена да разсъни сина на съседа си, преди да го вземе за тичане в учебно заведение.

Споделяйки историята си в Reddit, майката описа в детайли по какъв начин е станала част от споделено пътешестване с две други майки, с цел да облекчат бремето на отпадането и вземането от учебно заведение. Тя изясни: „ Две от децата ми, на 14 и 16 години, са в гимназия тази година. Но защото не сме задоволително надалеч, с цел да ги вземе рейсът, аз ги карам или те карат велосипедите си.

„ Преди периода да стартира, към мен се обърна различен родител от региона, който ме попита дали бих се включил към дребна обща кола, двете ми деца, двойка близнаци в същата година като най-големия ми и едно дете през годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР