Ди джей Дамян бори скуката от принудителното стоене у дома

...
Ди джей Дамян бори скуката от принудителното стоене у дома
Коментари Харесай

DJ Дамян: С онлайн дискотеките повдигаме духа на хората! 4 години не пия, с Ваня гледаме света през розови очила!

Ди джей Дамян бори скуката от насилственото стоене вкъщи с онлайн нощни заведения всяка вечер. Шоуто се излъчва на страницата му във фейсбук. Ето какво споделя именитият ди джей пред в. Телеграф.

-Правим това изявление в доста тежък интервал за целия свят. Как приемате всичко и по какъв начин ви се отразява обществената изолираност?
-Ситуацията не е приятна за никой. Аз персонално я одобрявам обикновено и с схващане. Нито на мен, нито на никой не се е случвало това различен път и нека в никакъв случай повече не ни се случи, само че би трябвало да приемем това, което е и да се надяваме всичко да свърши по-бързо и с минимум последици. С моята половинка- Ваня се опитване да се смеем, да се забавляваме и да гледаме на нещата през розови очила.

-Как приемате разликата в заетостта и обстоятелството, че имате повече време? -Честно казано с онлайн празненствата, който върша всяка вечер е същото, както и когато нямаше обществена изолираност. Прекарвам доста време в офиса, където вършим празненствата. Ние сме трима индивида, събираме се, разясняваме кое и по какъв начин се случва и не чувствам разликата в заетостта. Единственото, което е друго е, че не пътувам от град на град.

-Имате ли някое занимание, с което по-лесно минава времето у дома? -Моето занимание е това, което върша. Не съм риболовец, не съм ловджия, няма нищо особено, с което да си запълвам времето. Моето занимание е моята работа.

-Вие бяхте първият, който стартира и с онлайн нощните заведения. Как ви хрумна тази концепция и какво е настроението на хората сега? -На четвърти, пети ден от изолацията към този момент не можех да си намирам място у дома. Ваня незабавно ме усети, че съм нервозен. Истината е, че аз не съм привикнал да заставам толкоз време на едно място без да върша нищо. И от приказка на приказка с нея се зароди концепцията да отида до офиса, да направя едно празненство, да пущам музика и да се кефя. Обадих се на моя сътрудник и го взехме решение доста непринудено и още на идващия ден направихме онлайн празненството. Идеята незабавно потегли, виждам какъв брой доста хора ни пишат и че им даваме развлечение в този сложен интервал и по тази причина взехме решение, че ще го вършим всяка вечер, до момента в който не завърши изключителната обстановка.

-Със славата вървят и доста клюки и злословия. В началото на годината се появих ваши фотоси, на които бяхте очевидно много пийнал? Прибягвате ли постоянно до чашката? -Искрено ме разсмяхте с този въпрос. Аз не пия алкохол към този момент четири години и не взимам опиати. Единственото, което върша е да пуша, само че не съм и някакъв буен пушач. Случва се човек от време на време да каже наздраве или да се бъзика и инцидентно да го заловен в някаква поза, от която доста бързо публицистите си вадят умозаключение, че съм бил пийнал. Досещам се защо става дума и кои фотоси визирате, само че ще кажа единствено, че не пия и не взимам опиати.

-Забъркаха ви и в гей скандал с гримьора Цецо Андреев. Какви са вашите връзки? -Божеее…това беше една от най-интересните публикации, които съм чел за себе си. Ние с Цецо сме доста положителни фамилни другари, споделям фамилни, тъй като той е доста непосредствен и с моята половинка- Ваня. Гримира я за всичките и професионални задължения и изяви. С фризьора Момчил Спасов също сме доста близки. Най-вероятно в миг на другарска прегръдка, нещо сме се разлигавили и както знаете хората обичат да интерпретират, както стана и с това, че съм алкохолик. Свободни съчинения по картинка. С Цецо сме страхотни другари, нищо повече.

-Истина ли е, че Ваня ви е зарязала поради тези кавги? -Вижте, дали Ваня ме е зарязала най-добре е да питате нея (смее се). Но аз доколкото знам, всяка вечер като се прибирам у дома, Ваня е там. Направила е страхотна вечеря, посреща ме с целувка и усмивка. Вечеряме, приказваме си, смеем се, а по-късно си лягаме дружно. Така че може да ме е зарязал, но в някой различен живот.

-За какво се карате у дома най-често? -Чак да се караме…по-скоро аз съм малко по-разхвърлян. От друга страна аз пък не й давам да готви, тъй като аз доста обичам да сготвям. В тази обстановка в този момент обаче нещата малко се обърнаха, тъй като аз до момента в който върша онлайн празненствата, тя си е у дома и е сготвила. Честно да ви кажа доста е прелестно да знаеш, че някой те чака да се прибереш с подготвена вечеря и усмивка. Като цяло спорим за някакви дреболии, които минават безусловно за 5 минути. Ние сме от хората, които даже и да се скараме, след 10-15 минути се прегръщаме, целуваме и започваме да се смее и да се бъзикаме на обстановката.

-Кое е качеството, което най-вече цените във Ваня? -Много са качествата, които одобрявам в нея, не е едно. Тя е доста блага, доста добър човек и е доста сговорчива. С нея може да се беседва на всякаква тематика. Мога да й кажа, в случай че нещо ми тежи, мога и да й желая съвет. От нея получавам и рецензии и похвали и то откровени. Тя е един страховит човек със ужасно чувство за колегата насреща. Пожелавам на множеството мъже да срещнат и да задържат такава жена до себе си.

-А какво ви нервира в нея? -Дразни ме, че е доста пунктоационна и подредена. Аз съм зодия Овен и съм доста разпръснат. Или някой път като ми направи забележка да приказвам по-тихо, тогава почва да ме нервира (смее се). Аз работя в нощни заведения от доста години и от шума може би слуха ми е малко развален и съм по- гръмогланият в нашата къща.

БЛИЦ:

Музиката е... моята пристрастеност Любовта е...всичко Приятелството е...хубаво, в случай че е същинско Смисълът е... децата Животът е...прекрасен Мечтая за... по-дълго време да имам опция да практикувам тази специалност Обичам да... да бъда обичан Мразя да...да ме предават Последната книга, която прочетох, е... беше от дълго време Първото нещо, което върша заран, е... да се излежавам 15минути в леглото А последното... да закуся и отново да се излежавам Пожелавам си...да съм здрав и всички мои обичани хора да са живи и здрави
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР