Слуховете свързват отсъствието с авантюра й с Фики, баща му

...
Слуховете свързват отсъствието с авантюра й с Фики, баща му
Коментари Харесай

Заради сексавантюрата й с Фики, Стораро не поканил Преслава на концерта си


Слуховете свързват отсъствието с случка й с Фики, татко му им дал благословия на времето, само че не за сериозна връзка

 

Концертът в „ Арена Армеец ”, с който Тони Стораро отпразнува 25 години на сцена на 9 май, бе грандиозно събитие освен поради многочислената аудитория, а и многото звезди, които пяха. Деси Слава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, даже Азис, с който Човека глас едвам неотдавна затопли връзките си, се включиха в огромното попфолк мероприятие. За всеобща изненада обаче липсваха Глория и Преслава, които също имат сполучливи дуети с Тони Стораро.

За отсъствието на примата на фолка, с която през 2022 година изпяха „ Просто съвършени ”, към този момент няма пояснение, само че за това на Преслава незабавно се появи съмнение. И то е обвързвано с огромния наследник на Човека Глас – Фики.

Преди години Стораро издаде с половин уста, че има доза истина в слуховете за връзката на Преслава и огромния му наследник. Даже изрази утвърждение, което обаче прозвуча като такова единствено за мимолетна връзка, не и за съществени връзки. Това надали се е харесало на Преслава, въпреки че реакция от нея тогава нямаше. Въздържа се от коментар и когато 2 години по-рано, се разчу, че починалият към този момент Георги Станоев-Бирмата, който тогава й бе към този момент бивше гадже, връхлетял гневен в дискотека с защитата си, откакто му докладвали, че флиртувала намерено с Фики. Сбиване нямало или най-малко огромният наследник на Тони Стораро не е взел участие в такова, сподели по-късно той в изявленията. Фики си тръгнал малко откакто Бирмата дошъл.

Случката е от 2015г. Тогава от време на време се показваха клюки за връзката на Фики с Преслава, само че двамата все твърдяха, че са само сътрудници и положителни другари. Само един път Стораро-младши се похвали, че е влюбен в своя известна колежка, без да загатва името й, несъмнено. Това, до известна степен, вместо него направи татко му през 2017 година в предаването „ Папараци ” по Би Ти Ви. Тони Стораро показа, че несъмнено има колежка, с която Фики в действителност да е по-близък и още, че надали е единствено една. „ Притеснява ме единствено едно. Да се пазят, да вземат защитни марки, когато се случват други работи. Но Фики просто би трябвало преди всичко да си гледа кариерата, тъй като за обязаност е към момента доста рано ”, показа тогава Човека Глас. Що се отнася до Преслава, той сподели, че е „ доста прекрасен човек, доста надарена певица ”. „ Дали са имали или нямали връзка, единствено те си знаят, само че отново споделям – те са млади, не са обвързани нито Преслава, нито Фики. Ако в действителност са имали връзка и в действителност имат някакви усеща един към различен, дано си го изживеят... Вече какво да им давам съвет, ум, моят живот си върви, дано и техният живот да върви. Като са щастливи... ”, съобщи Стораро и добави, че е добре младите да вземат всичко от живота, тъй като като се задомят, към този момент ще имат други отговорности.

Макар тогава да не стане напълно ясно какви са връзките сред Преслава и Фики, несъмнено се затвърди усещането, че са си много близки . И по този начин да е било, не продължи дълго, тъй като през лятото на 2017 година Фики се сгоди за Гюлджан, от която през днешния ден има две деца. Повече не се заприказва за Преслава и Фики. Не се разбра и по какъв начин добричлийката е приела разсъжденията на Тони Стораро.

Тъкмо с тях обаче догатките свързват отсъствието й от на концерта на Човека глас в зала „ Арена Армеец ”. Дни след огромното събитие, Тони Стораро и Преслава въпреки всичко пяха дружно плюс Софи Маринова. Тримата се изявиха на женитба, като в обществените мрежи се появиха клипчета от представянето им като гост-изпълнители. Поне в тези фрагменти Тони рядко поглеждаше към Преслава, въпреки че пееха в трио със Софи. Стораро – с бакшиши в джобчето на сакото вместо с китка, контактуваше най-вече с Маринова, както и с гостите. Преслава също повече гледаше ухилена Софи, с която са близки приятелки. Въпреки това, не е известно добричлийката да е в открит спор с Тони Стораро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР