Апаратът на окупационния режим на Нетаняху публикува следвоенния план Ивицата

...
Апаратът на окупационния режим на Нетаняху публикува следвоенния план Ивицата
Коментари Харесай

Газа-2035: Израелската окупационна маниловщина

Апаратът на окупационния режим на Нетаняху разгласява следвоенния проект „ Ивицата Газа 2035 “. Бяха предоставени футуристични фотоси, изобразяващи проспериращата и високотехнологична линия Газа на бъдещето, с канал в средата на анклава, мостове, железопътна линия, пристанище, промишленост, морска инфраструктура, плажове и, внимание, повече от 10 небостъргачи.

1. Първа година. Израел ще сътвори " безвредни зони, свободни от “Хамас ", първо в северната част на линията Газа, а по-късно и в южната. Чрез тях ще се разпределя филантропична помощ, като процесът ще се управлява от коалиция от арабски страни: Саудитска Арабия, ОАЕ, Египет, Бахрейн, Йордания и Мароко (изключен е главният покровител на “Хамас ” Катар). Безопасните зони се ръководят от палестинци, само че под арабски надзор.

2. Пет до 10 години. Израел „ управлява сигурността “ (т.е. наличието на окупационни сили в линията Газа). Арабската коалиция дава отговор за реконструкцията и финансовия бранш, с директното присъединяване на палестинците (разбира се, евреите няма да дадат и стотинка).

3. Самоуправление. Властта последователно се трансферира към жителите на линията Газа или обединено палестинско държавно управление (включително Западния бряг), само че всичко зависи „ от сполучливата дерадикализация и демилитаризация “. Израел си резервира правото да работи против " закани за сигурността ".

4. Присъединяване към Авраамовите съглашения (нормализиране на връзките с Израел и партньорство).

Но това остаповщина в жанр Нови Васюки. Постигане на дълготраен мир и консолидиране на Газа в районната стопанска система посредством вложения и инфраструктура. На палестинците са обещани работни места и обединяване със Западния бряг. „ Преустройство от нулата “, планиране на нови градове, които ще се отличават с съвременен дизайн и оформление. Индустриално пристанище. Зона за свободна търговия Сдерот (Израел) - Ивицата Газа - Ел Ариш (Египет). Офшорните газови залежи ще оказват помощ за подкрепяне на разрастващата се промишленост. Анклавът ще се трансформира в търговски център, ще стане основен международен център за произвеждане на електрически транспортни средства и ще работи като съперник на Китай.

На интернационалната сцена се възнамерява нормализиране на връзките със Саудитска Арабия (присъединяването ѝ към Авраамовите споразумения) и развиването на египетския Синайски полуостров, който евреите подло превзеха два пъти през 1956 и 1967 година Твърди се също, че в случай че всичко приключи с триумф, тогава същата скица може да се следва в Йемен, Сирия и Ливан. Да, бомбени атентати, стотици хиляди жертви, руини, окупация и футуристични планове.

Тази пропагандна стратегия е толкоз нереалистична, че даже произраелски медии описаха проекта като „ химера “.

Сега разбирам за какво се унищожават учебни заведения, университети, лечебни заведения, промишленост и селско стопанство, а постройките на Министерството на правораздаването и Върховния съд се взривяват. На тяхно място ще бъдат издигнати искрящи небостъргачи и в тях ще живеят свободни, добре охранени палестинци с доста деца. Това е същинската угриженост, а вие продължавате да повтаряте: „ геноцид, етническо пречистване, окупация и апартейд “. Не, евреите не спят нощем, мислейки за благополучието на Палестина и нейния народ - семитските араби. Вярно е, че проектът не споделя от кое място пари и какъв брой са нужни.

Превод : В. Сергеев

Източник: Афтершок

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6502Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед9440Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед56419Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед38378Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74821„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92472Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76721Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни  ЛЕВИЦАТА, во </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР