Паула Бадоса обяви преди две седмици, че двамата със Стефанос

...
Паула Бадоса обяви преди две седмици, че двамата със Стефанос
Коментари Харесай

Любовта се оказа твърде силна: Циципас и Бадоса се събраха само 2 седмици след раздялата си

Паула Бадоса разгласи преди две седмици, че двамата със Стефанос Циципас са поели по разнообразни пътища и по този начин официализира тяхната хипотетична разлъка. Двамата топ тенисисти започнаха своята връзка преди към една година, като испанката за пръв път беше видяна в бокса на Циципас по време на Ролан Гарос, а след това международната номер две пътуваше на всички места с него, до момента в който беше отвън тура поради травма.

Самият Циципас разкри по какъв начин Бадоса е неговата сродна душа и влюбените не криеха, че дори разискват своята бъдеща женитба. Всичко това направи направи доста изненадващо тяхното решение да прекратят своя романс, само че несъмнено можеше да заключим, че усещаха сред тях не са изстинали, откакто тогавашната шампионка в Индиън Уелс показа, че евентуално е срещнала точния човек, само че в несъответствуващото време.

Изглежда двамата влюбени бързо са осъзнали, че не могат един без различен и през вчерашния ден бяха видяни да се разхождат дружно в Монте Карло, държейки се за ръце от самото начало. Впоследствие Циципас се качи в своя автомобил, а Бадоса го последва и зае мястото на предната седалка, след което двамата потеглиха в незнайна посока, като очевидно бяха в прелестно въодушевление и усмивката не слизаше от лицата им.

So it looks like Tennis Power Couple Tsitsidosa are back on.

Stefanos Tsitsipas & Paula Badosa were spotted together, today in Monte Carlo, Monaco.

May 18, 2024
— LavanyaSingerDinesh
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР