Алън Тичмарш е известен най-вече със способностите си за зелени

...
Алън Тичмарш е известен най-вече със способностите си за зелени
Коментари Харесай

Съпругата на Алън Тичмарш имаше епичен отговор на статута на „секс символ“, който той не очакваше

Алън Тичмарш е прочут най-много със качествата си за зелени пръсти – само че той си завоюва доста друга известност измежду личния състав на Мадам Тюсо.

През 2009 година гуруто в градинарството се озова в центъра на пикантни клюки към неговата восъчна фигура, която беше показана за първи път през 2001 година, откакто шегобиец се насочи към страницата му в Wikipedia. След нахална редакция, записът в онлайн енциклопедията осведоми почитателите, че обликът на Алън е „ един от най-галените “ в музея след този на Брад Пит – с влюбени дами, покриващи восъчните му бузи с ярки петна от червило.

Говорител сякаш сподели: " О, да, Алън се целува толкоз постоянно, че постоянно му смъкваме главата за чиста. " В същия запис се твърди, че Алън е секс специалист, който ще зарадва света със личния си справочник за Карма Сутра.

Според Daily Express, Алън отхвърли тогавашния див шепот, само че призна, че хипотетичното внимание, отделено на восъчните му произведения, е било „ доста ласкателно “. Той добави: „ Що се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР