Заместник-председателят на ОБС Благоевград Мехмед Вакльове кандидатът на ДПС за

...
Заместник-председателят на ОБС Благоевград Мехмед Вакльове кандидатът на ДПС за
Коментари Харесай

Доган отсече: Мехмед Вакльов е кандидатът на ДПС на Якоруда, Арбен Мименов на Сатовча, Феим Иса - Гърмен! Кметът на Белица Р. Ревански с оценка Отличен 6 на препитването

Заместник-председателят на ОБС Благоевград Мехмед Вакльове претендентът на Движение за права и свободи за кмет на Якоруда, това стана ясно през днешния ден, откакто мина препитването пред комисия, отпред с Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и управлението на Движението. Няма подозрение, че Вакльов ще е идващият кмет на Якоруда, поради харизмата и положителната му подготовка.

Комисия оцени високо работата на кметовете на Сатовча и Гърмен Арбен Мименов и Феим Иса и те ще са претенденти за кметове за следващ път, оповестиха източници на Struma. com. " Отличен 6 " е оценката, която сложиха изпитващите на кмета на Белица Радослав Ревански, който се утвърди като един от най-разпознаваемите водачи на партията и е измежду най-хубавите кметове в страната.

Въпреки младостта си, Ревански се оказа извънредно класен политик и сериозен фактор в локалната политика, ученик на потвърдено положителната политическа школа на Движение за права и свободи.

Както към този момент писахме, цяла седмица управлението на Движение за права и свободи организира препитване на всички кандидат-кметове, традиция, която партията съблюдава от последните 20 години, с спиране в последните три, поради ковид-кризата и възобновена тази година.
В базата на Движението в „ Бояна “ от понеделник на „ изпит “ минаха регионалните водачи, които водят претендентите за кметове по райони. А те пък авансово се приготвят по лист от 37 въпроса, които обгръщат целия социално-политически и стопански живот в една община – администрация и бизнес, обичаи и образование на млади фрагменти, учебни заведения, лечебни заведения, културни институции, европейски стратегии, вложения и работни места.
В „ изпитната комисия “ вземат участие още ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, водачът на младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед и организационният секретар Ахмед Ахмедов.

П.Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР