Собствениците на жилища получиха предупреждения за наводнения, след като библейските“

...
Собствениците на жилища получиха предупреждения за наводнения, след като библейските“
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Огромни наводнения блокираха пътища, след като „библейските“ валежи доведоха до излизане на реката от коритото си

Собствениците на жилища получиха предизвестия за наводнения, откакто „ библейските “ количества дъжд удариха част от Обединеното кралство, причинявайки река да излезе от коритото си.

Зрителите останаха шокирани, откакто голямото количество превалявания накара хората в Плимут да се борят да се придвижват в дълбоките води, откакто река Йелм в Йелмптън се разля по пътищата. Много елементи от града са непроходими, в това число региона Boldventure, защото водачите се насочат към Noss Mayo и Newton Ferrers.

A3121 от Ermington до Yealmpton също беше ударен от стояща вода. Метеорологичната работа от този момент излезе и разгласи предизвестие за гръмотевична стихия за целия Девън и целия югозапад. Един човек в Плимут, който е бил очевидец на наводнението, сподели: " Yealmpton - река Yealm излезе от крайбрежията си. Тук би трябвало да е бил древен дъжд. Това е ъгълът на Boldventure - никакъв трафик не може да стигне от Yealmpton до Newton и Noss. "

Гръмотевици също се чуха в региона на Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР