Купувачите са възторжени от Clarity Peptides 10% Infused Serum с

...
Купувачите са възторжени от Clarity Peptides 10% Infused Serum с
Коментари Харесай

Феновете на Medik8 „не могат да живеят без“ Серум, в който се влива ниацинамид, който „изчиства пробивите“

Купувачите са възторжени от Clarity Peptides 10% Infused Serum с ниацинамид на Medik8, за който се допуска, че „ трансформира кожата “, „ понижава зачервяването “ и „ изравнява тена на кожата “, съгласно стотици ревюта с пет звезди.

Със наличието на 10% ниацинамид, този лек серум работи за възстановяване на външния тип на скучна, склонна към петна кожа, като в същото време успокоява и хидратира тена – и е на цена от £45 за туба от 30 ml.

Формулата освен очевидно усъвършенства естествения искра на кожата, само че също по този начин оказва помощ да се сведе до най-малко производството на мазнини и да се балансират кожните бактерии, с цел да се оправят непосредствено с появяването и образуването на петна.

Резултатите? Видимо полирана, здрава кожа с по-малко забележими тапи, петна и обвързваните с тях зачервявания - и е подобаваща за всички видове кожа от суха до мазна.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Най-добрите артикули Medik8 за 2024 година за закупуване, в това число разпродажби Sleep Glycolic AHA пилинг

Medik...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР