Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше

...
Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше
Коментари Харесай

Почина един от основателите на ГЕРБ

Йордан Кюмюрджиев беше открит и кардинален човек, който не приемаше двуличие и сляпо партийно смирение

Йордан Кюмюрджиев, някогашен шеф на Министерство на вътрешните работи - Пловдив и ръководител на Общинския съвет, умря през днешния ден преди обяд след малко боледуване, оповестиха негови близки, представени от " Марица ". Кюмюрджиев е създател на ГЕРБ в Пловдив, бил е началник на пловдивската полиция. През 2007 година беше определен за общински консултант и незабавно по-късно - за ръководител на локалния парламент. На този пост остана до преврата в Общинския съвет, когато Вътрешна македонска революционна организация се отхвърли от обединението с ГЕРБ и се сплоти с Българска социалистическа партия. Работи и в регионалната администрация. След раздялата с ГЕРБ поддържа Дани Каназирева, която сътвори “Съюз за Пловдив ”.

“Дълбоко скърбя за Йордан Кюмюрджиев и сервирам съболезнования на околните му. Той беше един от най-достойните, честни и почтени хора ”, сподели Дани Каназирева. 

Йордан Кюмюрджиев беше открит и кардинален човек, който не приемаше двуличие и сляпо партийно смирение. Ценяха го високо и като добър експерт. Отиде си на 70 години, разясняват негови познати.

Погребението ще бъде на 8 май от 10 часа на Централни гробища. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР