Вноските на задължените лица, съгласно Закона за компенсиране на разходите

...
Вноските на задължените лица, съгласно Закона за компенсиране на разходите
Коментари Харесай

Цонев пред комисията Лукойл: Държавата пропуснала да вземе 638 млн.лв от преработващи руски петрол

Вноските на задължените лица, според Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз за месеците – от февруари до септември 2023 година биха били 637 826 114 лв., сподели националният представител и ръководител на Комисията по бюджет и финанси в Народно събрание Йордан Цонев пред членовете на така наречен краткотрайна парламентарна комисия " Лукойл ".

 

Това би станало в случай че вноските се бяха събирали при използването на Закона от неговото обявяване в брой 7 на Държавен вестник от януари 2023 година, сподели Йордан Цонев.

 

Вноските са от преработватели на нефт с генезис от Русия. Данните са от Министерството на стопанската система и са получени във ведомството от организация " Митници ", посочи той.

 

Подробна информация за договарянията на България с Европейска комисия за дерогацията на преработката на съветски нефт депутатите могат да получат от Министерски съвет, министерството на външните работи или от посланика на България в Брюксел.

 

В договарянията Министерството на финансите не взело участие, сподели пред членовете на комисията Людмила Петкова, вицепремиер и министър на финансите.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР