Владимир Путин изрязал сърцето на елен и го подарил на

...
Владимир Путин изрязал сърцето на елен и го подарил на
Коментари Харесай

Путин изрязал сърцето на убит елен и го дал на Берлускони

Владимир Путин изрязал сърцето на елен и го подарил на Силвио Берлускони, стана ясно от изявление, оповестено в „ Кориере каузи сера “.

Случката се разиграла през 2013 година, когато съветският президент завел Берлускони на лов по време на отмора на двамата в една от вилите на Путин, описа Фабрицио Чичито, някогашен сенатор от партията на Берлускони „ Напред, Италия “.

„ Владимир сподели избухлив темперамент, какъвто не си представях в толкоз благ и разумен човек “, спомня си Чичито думите на Берлускони след завръщането им от Русия.



Берлускони защитаваше Путин даже след пълномащабната му инвазия в Украйна, а съветският президент разказа някогашният италиански министър председател като „ същински другар “ след гибелта му през юни предходната година.

Берлускони приел предлагането на Путин да отиде на лов, макар че в никакъв случай през живота си даже не е докосвал пушка. 



В гората съветският президент дал на Берлускони пушка и двамата тръгнали дружно в снега.

Когато Путин забелязал два елена, той изискал Берлускони да се прицели.

„ Това е твое. Стреляй “, споделил Путин на Берлускони, спомня си Чичито. Когато италианецът отказал, Путин прострелял и двата елена и го изгледал предостатъчно.



След това Путин се спуснал по ската с нож в ръка. Той разчленил убитото животно и извадил сърцето му. След това предиздвикал човек от неговия антураж да даде дървен поднос, върху който сложи кървящият пай месо и го дал на Берлускони с думите, че ще стане извънредно ядене.

По-късно Берлускони се скрил зад дърво, с цел да повърне. Бившият министър председател обаче защитил своя съветски другар.

„ Може би това е просто ловджийски бит “, споделил Берлускони съгласно Чичито.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР