В селския район на Уокеша, Уисконсин (САЩ) се намира старата

...
В селския район на Уокеша, Уисконсин (САЩ) се намира старата
Коментари Харесай

Стара ферма, за която се говори, че има ужасно проклятие




В селския регион на Уокеша, Уисконсин (САЩ) се намира остарялата плантация Хил, за която се приказва, че има тайнствено проклинание. Поради това проклинание, от края на 19-ти век, хората, живеещи в тази плантация, се самоубиват или умрат, в резултат на необикновени произшествия (Zona666.com). В края на 19 век, Джон Хил купил 250 декара земя по тези места и построил фермата си. В началото, с него всичко било обикновено. Той бил щастливо женен и имал шест деца. Но, през 1898 година, брачната половинка му Магдалена се разболяла от мистериозна болест.



Жената била прегледана от няколко лекари, само че никой не могъл да й сложи точна диагноза. Когато един от лекарите решил да се опита да я излекува, той по някаква неразбираема неточност дал на Магдалена не лекарство, а мощна отрова. Жената умряла в мъка. Това било началото на поредност от мистериозни смъртни случаи на хората, живеещи в тази плантация. Малко след гибелта на Магдалена, брачният партньор й също починал от тъга. Шестте им деца стартират да работят сами във фермата. Но, проклятието ги застига. Един от синовете, който бил роден с физически увреждания, по знамение оцелява след раждането и пораства, умрял малко след татко си. След това, различен от синовете, на име Оскар, бил стъпкан от бик до гибел. След това, поради произшествия починали още две от децата. Местният старейшина Крауз почнал да популяризира клюки, че семейство Хил пристигнали тук от Германия и били немски шпиони. Съседското момче – Енест Фелтс, помогнало на Крауз да изнудва и да се подиграва на останалите деца от фамилията – Уилям и сестра му Хулда. Четете още: Прокълнати реки, които носят гибел и се появяват аномални явления След като Крауз и Фелтс отишли във фермата на Хил, те почнали да желаят от тях огромна сума пари, в противоположен случай щели да оповестят за тях на управляващите. Тогава, Уилям Хил изпаднал в гняв, взел револвер и “взривил ” половината глава на Фелтс, а Крауз съумял да избяга. Уилям, който към този момент не можел да върне времето обратно, отишъл до плевнята, прострелял конете си, кучето си и по-късно се самоубил. Сестрата на Уилям – Хулда, последвала образеца му и изпила отрова, след което нарязала китките си. В идващите две десетилетия фермата на Хил била празна. Никой не желал да живее там, където починали толкоз доста хора. Въпреки това, фермата намерила метод да убива още хора. През 1932 година, мъж на име Прат, решил по някаква причина да унищожи огромен камък, изравен в местостта на къщата на Хил, благодарение на динамит. Както към този момент се досещате, той не взривил камъка, а себе си.



Минали още 16 години и фермата ненадейно била купена от съпрузите Рансън – Ралф и Дороти. Пет години по-късно, щерка им Анита и нейния брачен партньор Андрю Кенеди, се реалокират във фермата им. В началото всичко вървяло добре за Рансън и Кенеди. Анита и Андрю имали деца, които щастливо израствали във фермата. През 1963 година, 7-годишният Филип Кенеди се удавил в езерото Мондола, а през 1972 година, 5-годишният Ранс Кенеди умира в случай. Ранс бил в навеса и тежък мотор на раздрънкан трактор паднал върху него. В същия заслон, където в миналото Уилям Хил е умъртвил животните и себе си с револвер. Дали фермата на Хил има други притежатели не е известно. Наистина ли съществува проклинание или всички тези смъртни случаи били просто плашещо съвпадане?
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР