Това е селекция от странни и плашещи видео клипа. Някои

...
Това е селекция от странни и плашещи видео клипа. Някои
Коментари Харесай

Селекция от необясними и плашещи видео клипове




Това е селекция от странни и плашещи видео клипа. Някои от тях може да са имитации, а може и да са неподправени. Преценете сами … В изоставения апартамент Разходката в зарязан апартамент може да докара до среща с непознато творение (Zona666.com). Точно това се случи с създателя на това видео. Зловещото и ужасно лице на малко момиченце влезе в обектива на камерата. Дали това е фантом на дете или кукла, оставена от притежателите на жилището?
Летящото момиче През 2009 година, се появи необичайно видео, наречено Летящото момиче в съветската гора. Авторът на видеото се разхожда в гората с кучето си. Изведнъж вижда необичайно момиче в алено яке, което безусловно виси във въздуха. С нея, има различен човек, който я следи от земята. Когато момичето и възрастният, който я съпровожда, виждат непознатия, детето се спуска на земята и дружно с другия човек побягват. Това видео към този момент е гледано от милиони души. Все още има разногласия дали е фалшификат или не. Четете още: Ед и Лорейн Уорън се завръщат в Заклинанието 3
В огледалото Във видео, което се появява през същата 2009 година, японско момиче гледа в огледалото. Когато се обръща, нейното отблясъци замръзва и продължава да я гледа. Интернет потребителите настояват, че това е мистично огледало или монтаж.
В музея В мрежата се появи клип от музей в Манчестър, в който статуята на античен египетски господ стартира да се движи. Видеото демонстрира, че статуята се движи към оста си постоянно денем, когато в музея има доста гости и в никакъв случай през нощта.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР