Снимани са призраци в забранената част за туристи в стар

...
Снимани са призраци в забранената част за туристи в стар
Коментари Харесай

Снимани са призраци в забранената част за туристи в стар затвор




Снимани са призраци в неразрешената част за туристи в остарял затвор. Съвсем неотдавна, през уикенда, 33-годишната Сара Мърфи и фамилията й отишли от Корк в Белфаст (Belfast), Ирландия. Жената желала да се провиснал и да се забавляват добре. Предвиждали разходка из локалните забележителности, една от които е изоставеният затвор Crumlin Road Gaol (Zona666.com). Местата за туристите покриват крило С, до момента в който останалата част от пандиза е затворена за визити. Сара обаче желала да види това, което не се показвало на туристите. Така че тя се доближила до входа на крило Б и направила няколко фотоси там. Тя споделя: “Крилото беше мрачно и съвсем не се виждаше нищо. Но, когато се върнах у дома и започнах да виждам фотосите, на една от тях видях сянка, наподобяваща мъж в полицейски шлем и в униформа. ”



Силно повишен откъс от фотографията Това не е първият път, когато в пандиза Crumlin Road Gaol призраци попадат върху фотосите. През 2016 година, друга жена, Карел Фостър, снимала празен кулоар. Тя направила две следващи фотоси, а по-късно на едната видяла главата на призрака на вратата, а на втория – на секунда по-късно – призрачно белезникаво дълго тяло. Четете още: Деца-призраци в една от най-известните населявани къщи в Съединени американски щати (видео) Според Фостър, призракът, съдейки по размера, изглеждал като фантом на дете, евентуално момиче.



Жената също по този начин споделя, че до момента в който е правила тези фотоси, тя почувствала противен мраз и „ нещо необичайно “ на това място. Затворът е затворен през 1996 година, а преди този момент, през ХХ век, в него са обитавали изключително рискови нарушители, в това число терористите на ИРА. На територията на пандиза били осъществени и 17 изтезания.



През викторианската епоха, децата от небогати фамилии, които просели храна или облекла, постоянно били затваряни в този мрачен затвор. Децата са били държани в същите тежки условия като възрастните, в това число тези, за които се приказва, че били измъчвани от други пандизчии. Най-скандалният случай станал през 1858 година, когато 13-годишният Патрик Маги се обесил в килия. Екскурзоводите споделят, че постоянно виждат призраците на две деца – момиче и момче. Момчето евентуално е Патрик, а за момичето се приказва, че се е казвала Изабел.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР