Смъртта на две малки деца и тийнейджърка в пожар в

...
Смъртта на две малки деца и тийнейджърка в пожар в
Коментари Харесай

Момиче предсказало ужасната си смърт в пожар




Смъртта на две дребни деца и тийнейджърка в пожар в село Целино, Новосибирска област, развълнува руснаците. И освен за ужасната покруса, само че и тъй като момичето предсказва гибелта на всичките трима в огъня. 16-годишната Татяна написала в своята страница в „ Контакт “: „ Това, което ще остане от нас е единствено най-черната пепел! “ Съдейки по датата на поста, той е написа на 28 март 2019 година Това е месеци преди опустошителния пожар (Zona666.com).



Татяна – фотоси от обществената мрежа Пожарът настъпил на 11 юли 2019 година, в един часа през нощта. Причината, както било препоръчано от следствието, е неправилното функциониране на медните кабели на верандата. Самата Татяна, нейният 4-годишен братовчед Егор и неговата 6-годишна сестра Олеся починали в пожара. Само 61-годишна баба е оживяла. Тя е приета в болница с изгаряния. Четете още: Деца-призраци в една от най-известните населявани къщи в Съединени американски щати (видео) Татяна била просперираща. Учила се добре и посещавала театрална група. Въпреки обстоятелството, че тя не познавала татко си или майка си, баба й отгледала и постоянно подкрепяла момичето. Съседите първи забелязали огъня, само че съумели да извадят единствено бабата. Децата останали в горящата къща и не били избавени.



Мястото на нещастието Сега, в обществената мрежа се написа доста за странния пост на страницата на Татяна. Някои оферират версията, че самото момиче е запалило пожара. Има и версия, че някой е проникнал в страницата й и е написал този ужасяващ статус след нещастието, което е малко евентуално, поради датата на поста.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР