След удар от мълния някои хора придобиват необичайни способности …

...
След удар от мълния някои хора придобиват необичайни способности …
Коментари Харесай

След удар от мълния някои хора придобиват необичайни способности

След удар от гръмотевица някои хора получават необикновени качества … От физична позиция, мълниите са необикновен, само че напълно елементарен естествен феномен. Понякога обаче, те се свързват с такива странни резултати, че наподобява като че ли има нещо “разумно ” в тях. Например, хората споделят, че мълнията не удря два пъти на едно и също място. Разбира се, това не е по този начин. Понякога може да удари едно и също дърво или камък, само че това се случва доста рядко. Има обаче случаи, когато обособени хора, по неясен метод, притеглят светкавиците към себе си. Те ги удрят не един път или два пъти, а доста пъти! Нещо повече, има странни истории, когато мълниите лекуват хората от неизлечими заболявания или ги подаряват с необикновени качества.


62-годишният Едуин Робинсън изгубил зрението си след случай, в който, след мощен удар в главата, той спрял да вижда с двете си очи. Лекарите свивали плещи, потвърждавайки, че единствено комплицирана и рискована интервенция може да помогне на индивида. Но, един ден, Робинсън попада в гръмотевична стихия и го ударя гръмотевица. Това се случило на 4 юни 1980 година, 9 години след ужасния случай, в който изгубва зрението си. Заедно със брачната половинка си, в този миг Робинсън бил в парка и когато бурята почнала, те потърсили заслон. Те забелязали едно дърво край езерото и застанали под него. Тогава се е случило това, което Робинсън разказва като “силен удар с бич ”. Дървото, под което стеяли било ударено от мълния и Едуин също бил обиден. От удара, индивидът паднал с лице надолу и бил в безсъзнание към 20 минути. Когато най-сетне се събудил, той усетил мощна уязвимост в тялото си. Съпругата му му помогнала да стигне до дома им, където незабавно си лежащ. Когато се събудил, зрението му бързо почнало да се възстановява и в две очи. Тогава той почнал да твърди, че след удара на мълнията, слухът му се подобрил доста.


В изявление Робинсън споделя: “Когато жена ми влезе в стаята, възкликнах: “Мога да те видя! Виждам те! ”. Видях всичко в къщата и можех да чета! ” Четете още: Очевидци описват злокобни случаи с огледалата в къщите им Още един непряк резултат на гръмотевичния удар за Робинсън бил, че няколко години по-късно косата му внезапно почнала да пораства върху изцяло плешивата му глава. В различен случай, електротехникът Харолд Дил (1937 година – 2017 г.) от Мисури, по време на гръмотевична стихия се прибирал вкъщи.. Когато мъжът излязъл от колата и тръгнал към къщата, го блъснала гръмотевица. Дил въобще не си спомня по какъв начин се е озовал в двора на съседа си, като прелетял над оградата. В същото време, обувките му били останали на място, а всички железни елементи от облеклата му (копчета и токи) били изцяло разтопени. Изненадващо, самият човек бил жив. Харолд споделя: “Спомням си единствено нещо, което влезе в мен,усещах го меко,като памучен тампон. В същото време усетих, че нещо ме сграбчва за главата и я дръпва обратно към раменете и гърба. ” В болничното заведение, лекарите видели, че гръмотевицата е увредила гръбначния дирек, само че пострадванията не били съществени и не се отразили на способността за придвижване. По-късно индивидът забелязал, че е станал доста по-устойчив на ниски температури. Не му било студено, даже когато вали сняг! Също по този начин, общата температура на тялото на Дил спаднала до 34 градуса и той се чувствал обикновено при тази температура. В същото време, Харолд освен станал студоустойчив, само че не получавал хипотермия и измръзване. Когато в студени дни, хората се увивали в шалове и носели шапки, той ходел единствено в тъничък пуловер и без шапка. Харолд Дил станал прочут в медиите, откакто публицисти видели негови фотоси, застанал в средата на снежни преспи, облечен единствено в тениска и къси панталони.


Друга известна негова фотография е тази, в която лежи гол в леда, заобиколен от пингвини. Заглавието на публикацията гласи: “Мъжът, на който в никакъв случай не му е студено! ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР