Повече от 20 години нищо не е направено, време е

...
Повече от 20 години нищо не е направено, време е
Коментари Харесай

Николай Киров - борбен човек, който е готов да вложи енергията си за спасяването на Сунгурларе

Повече от 20 години нищо не е направено, време е за съществена смяна, прикани кандидат-кметът на ГЕРБ

Кандидатът за кмет на Политическа партия за община бе посрещнат от цялостния площад на село Лозарево нощес за представянето на програмата си и листата с претенденти за общински съветници.

Киров бе придружаван от депутата от ГЕРБ, а поддръжка за кандидатурата му разгласи и зам.-областният шеф.

ГЕРБ има мощна номинация за Лозарево – амбициозната Елена Добрева, която е подготвена да работи с огромен хъс и има смели проекти за това обитаемо място.

Кандидатът за кмет Николай Киров разяснява пред Флагман.бг, че е оптимист за резултата от вота след срещите, които до този миг е провел. Категоричен е обаче, че в тази ситуация на карта е сложено бъдещето на Сунгурларе, а не просто слагане на ново начало.

" Битката ще е за спасението на общината ", сподели Киров, който има подготвен проект за деяние от ден първи, в случай че завоюва изборите.
 Екипът, който е подготвен да преобрази Сунгурларе 
„ Тежко и горко на бургаските депутати. Аз съм борбен човек, който в никакъв случай не дава обратно. Набелязал съм доста планове – инфраструктурни, ВиК, ремонт на пътната мрежа, озеленяване, саниране, в обществената сфера. Много са нещата. Сунгурларе е неразорана равнища, в случай че мога да употребявам моята терминология от селското стопанство. Има доста какво да се прави. 20 години нищо не се е случило. Виждам, че хората са обезверени, тъй като никой не й е обърнал внимание. Честно казано след всяка среща получавам убеденост, че аз ще печеля изборите, тъй като виждам в тези хора виждат в мое лице една смяна за по-добро ръководство “, сподели.

Той е безапелационен, че ще ръководи по този начин, че още след първия мандат всички да го приканват да се кандидатира още веднъж.



„ Считам, че съм съумял човек. От години съм в бизнеса и взех решение моя опит да го приложа и в общината. 24 години откогато се върнах тук виждам, че няма никакво развиване. От община селски вид си остана такава – няма европейски планове, няма развиване. Имам опит, знания и контакти в министерства, с цел да създадем чудеса за Сунгурларе и обитаемоте места. Ще оправим сметопочистването, инфраструктурата, ще създадем индустриална зона и по този начин ще се открият работни места, ще насочим сили към инфраструктурата, подобряването на парковата среда, нови спортни площадки. Ще създадем всичко допустимо, с цел да се открие тук пожарна “, сподели пред цялостния площад в Лозарево Николай Киров.

Депутатът от ГЕРБ Галя Желязкова акцентира, че постоянно се е опитвала да оказва помощ на селото по значими тематики. Една от тях е обвързвана с ремонта на читалището, а друга – със закупуването на нова камбана. Тя уточни, че претендентът за кмет на Лозарево Елена Добрева е точният човек за това обитаемо място – познава чудесно проблемите и има цялостната поддръжка на бургаските депутати от ГЕРБ.



Подкрепа за кандидатурата на Николай Киров изрази зам.-областният шеф на Бургас Владимир Крумов, който акцентира, че Сунгурларе ще бъде в сигурни ръце, в случай че Киров завоюва изборите.

„ Познавайки хъса му за работа и управническите умения, които има, както и друго негово значимо качество – че в никакъв случай не се отхвърлям знам, че Сунгурларе ще бъде преобразена “, безапелационен бе Крумов.



 
 Николай Киров е един от най-борбените хора, които познавам, безапелационен бе зам.-областният шеф Владимир Крумов  Срещата с хората ми вдъхва убеденост, че ще спечелим изборите, безапелационен е Николай Киров  Елена Добрева е претендентът за кмет на село Лозарево. Тя влиза във вота с амбициозна стратегия и поддръжка от депутатите на ГЕРБ  Николай Киров поведе хорото на площада в Лозарево 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР