Политиците отправиха своите пожелания за Великден в социалните мрежи. Христос

...
Политиците отправиха своите пожелания за Великден в социалните мрежи. Христос
Коментари Харесай

Политическите лидери поздравиха народа за Великден

Политиците насочиха своите пожелания за Великден в обществените мрежи.

Христос воскресе, скъпи сънародници!
Пожелавам здраве, мир и обич във всеки български дом! Нека светлината и насладата на най-големия християнски празник изпълват сърцата и мислите ни и укрепват взаимното съгласие и толерантността в нашето общество. "

Това пожела на българите президентът Радев с обръщение, оповестено на страницата му във Facebook. Ето и още от думите на президента:

" На Великден дано си пожелаем и религия и сили за почтени каузи в наситения с тествания живот на нашето съвремие, които да водят към духовното събуждане и единението на целия народ. Да го създадем с ясното схващане и увереност, че това е дълг и отговорност към България и към живота и ориста на идващите генерации.
Честит празник! "


Вицепрезидентът Илияна Йотова насочи своето благопожелание към българите за светлите великденски празници. Ето какво написа тя на страницата си във Facebook:

Христос воскресе!
Здраве, мощна религия, берекет, мирни и по-спокойни дни за всички!


Премиерът Димитър Главчев честити Христовото Възкресение като разгласява Синодалното пасхално обръщение и написа: " Нека има повече светлина в домовете и душите, примирение и религия! "

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също честити празника и показа фотоси от посрещането му нощес.


Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков написа в профила си във Facebook: " Нека светлината победи тъмнината! Нека любовта победи омразата и завистта! Нека всички сме по-добри, по-смирени и с повече вяра! "


Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласява къс привет и обръщение - " Христос Воскресе! Дай Боже и България също! "


Специално обръщение във Facebook разгласява и водачът на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР