Няма да има кардинални промени в състава на Общинската администрация,

...
Няма да има кардинални промени в състава на Общинската администрация,
Коментари Харесай

Кое ще е първото нещо, с което новият кмет на Сунгурларе ще се захване в Общината

Няма да има съществени промени в състава на Общинската администрация, даде обещание инж. Димитър Гавазов

Ще видя какво е финансовото положение на Община Сунгурларе и от първия ден стартирам да работя по програмата си. Това даде обещание новият кмет инж. Димитър Гавазов минути откакто постави клетва. Пред публицисти той изясни, че има няколко съществени неща, които заречен да реши в кратковременен проект. 

Като цяло работата в администрацията не му е непозната и няма потребност от време, с цел да вникне в нея. Инж. Димитър Гавазов има опит, защото беше заместител на предходния кмет доктор Георги Кенов. Двамата са в положителни колегиални връзки, не е имало напрежение сред тях, сподели още инж. Гавазов. „ Д-р Кенов ме поздрави за успеха и ми пожела сполучлив мандат и ползотворна работа “, добави кметът. 

По отношение на Общинската администрация - той не счита да прави съществени промени в екипа. 

„ Казах го и в друго изявление, още по време на акцията – в Общината работят доста експерти и хора, дали целия си живот за работа в администрацията и за Сунгурларе. Ще има промени, само че не бих споделил, че ще са съществени ”, посочи инж. Гавазов. 

Едно от първите неща, по които ще работи в качеството си на кмет, е да усъвършенства транспортната скица в общината, с цел да може да има досегаемост до всички обитаеми места. Да притегли европейски средства в новия програмен интервал ще е също от главните му задания. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР