На 4 май председателят на КНР Си Дзинпин отправи поздравително

...
На 4 май председателят на КНР Си Дзинпин отправи поздравително
Коментари Харесай

Китайският лидер отправи поздравително послание към 15-ата среща на върха на Организацията за ислямско сътрудничество

На 4 май ръководителят на КНР Си Дзинпин насочи приветствено обръщение, с цел да поздрави участниците в 15-ата среща на върха на Организацията за ислямско съдействие, която се организира в столицата на Гамбия град Банджул.

Си Дзинпин означи, че Организацията за ислямско съдействие е знак на единството и автономията на ислямските страни и има значим принос за подсилване на съдействието сред ислямските страни и обезпечаването на интернационална правдивост. Китай и ислямските страни са положителни другари и сътрудници и тяхната дружба има дълга история. През последните години Китай и ислямските страни се поддържат взаимно по въпроси, засягащи съществени ползи и предизвикващи съществени опасения. Бяха реализирани ползотворни резултати в прагматичното съдействие и непрекъснатото възстановяване на другарските връзки, създавайки се модел на съдействие Юг-Юг. Китай е подготвен да продължи съдействието си с ислямските страни за опазване на обичайното другарство, подсилване на политическото взаимно доверие, задълбочаване на прагматичното съдействие, разширение на културния продан и взаимно използване на световните начинания за развиване, сигурност, с които да се способства повече за насърчаването на създаване на общественост на споделена орис.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50192Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед33150Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед70502„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед34418Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35483Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132963Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед92147Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85220Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР