На 4 февруари 2023 г. в стар киносалон в САЩ

...
На 4 февруари 2023 г. в стар киносалон в САЩ
Коментари Харесай

Странна бяла сфера излиза от шкаф, който сама е отворила

На 4 февруари 2023 година в остарял киносалон в Съединени американски щати охранителна камера снима доста чудноват феномен (ще гледате видеото по-долу). На записа се вижда, че в стая, в която няма хора, вратата на шкафа ненадейно се отваря сама и на открито с много висока скорост излетява дребна бяла сфера. Тази сфера се вижда и на другата камера, тъй че несъмнено не е проблем на устройството.


Според създателя на видеото в този долап се съхраняват пожарогасители и е затворен със мощен магнит, тъй че би трябвало да бъде приложена мощ, с цел да се отвори.
Според една от препоръчаните версии, „ като се има поради, че това е остаряла постройка, може да има течения от вътрешните тръби в стените и по този метод вратата на шкафа де се е отворила, а сферата, която излетява е бръмбар “. Четете още: В Клъмбър Парк, Нотингамшър, е снимано демонично творение (видео) Но на видеото се вижда, че завесите също реагират по някакъв метод на хипотетичното „ течение “. Предположенията, че „ това е просто прахуляк “, също са подложени на критика, тъй като ясно се вижда по какъв начин „ топката “, изхвърчала от шкафа, ясно заобикаля трудности. Един човек разяснява, че е гледал доста видеоклипове с кълба, само че за първи път вижда кълбо да отваря врата на долап и назовава това видео „ завладяващо “. 
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР