Можете ли да откриете нещо странно и обезпокоително на тази,

...
Можете ли да откриете нещо странно и обезпокоително на тази,
Коментари Харесай

Тайнствена фигура е заснета в изоставена лудница край Ливърпул

Можете ли да откриете нещо необичайно и тревожно на тази, на пръв взор, естествена фотография, направена в населявана от призраци лудница? На фрагмента група хора театралничат пред обектива на фотоапарат в изоставена клиника за душевно заболели, за която се допуска, че е населявана от духове.



Макар всичко да наподобява изцяло обикновено, в реалност това изображение е запечатало нещо доста загадъчно и ненапълно злокобно. Какво е то? Причината се крие във обстоятелството, че пред обектива стоят 29 души, само че апаратът е запечатал облиците на 30.



Снимката е направена от ловеца на духове Филип Барън, преди групата да стартира да изследва постройката на тогавашната лудница от ІІ клас, намираща се, покрай Ливърпул. 45-годишният специалист по паранормални феномени споделя, че в средата на фотографията има фигура на момиче, което не е част от групата и никой не знае коя е. Четете още: Барън твърди, че по време на визитата им никой различен не е бил в изоставената клиника за душевно заболели и никой не си спомня да е виждал тайнственото момиче.



“Никога не съм срещал нещо сходно ”, съобщи той пред английския вестник „ Ливърпул Ехо “, който първи разгласява историята за призрачното момиче. Читателите несъмнено изпитват смесени усеща към публикацията. Някои настояват, че историята сигурно е машинация, а фотографията е манипулирана. Други обаче, са изцяло уверени, че става дума за нещо паранормално, за нещо, върнало се от отвъдното. Фигурата на момичето наподобява доста плътна и ясна, само че е осветена по друг метод от хората в групата.



Независимо дали момичето на фотографията е същинско или е фото машинация, лудницата край Ливърпул си остава едно от най-зловещите места в региона.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР