Май е Национален месец на приемната грижа в Съединените щати

...
Май е Национален месец на приемната грижа в Съединените щати
Коментари Харесай

Системата за приемна грижа е „страхотно“ нещо за Америка“, казва основателят на Cousin T: „Всяко дете заслужава да бъде обичано“

Май е Национален месец на приемната грижа в Съединените щати и създателят на Cousin T's, начинаеща марка за храни, която започва, с цел да помогне на празнотата, оставена от вуйна Джемайма, споделя, че системата за приемна грижа, която е избавила живота му, е едно от „ страхотните “ неща в Америка.

" Благодаря на Бог, че пребивавам в страна, която има система за приемна грижа, това е страхотното нещо за Америка, тъй като в случай че бях роден в друга страна и бях в приемна грижа, или в случай че нямах майка и. татко, а аз съм роден в някоя страна от Третия свят, евентуално щях да съм на улицата тъкмо в този момент “, сподели Терънс Уилямс пред Fox News Digital.

Благодарение на системата за приемна грижа Уилямс е надалеч от улицата. През 2021 година той основа Cousin T’s, компания за миксове и сиропи за палачинки и от този момент компанията се разрасна до хранителна марка, която продава всичко от кафе и бисквити до микс за пържено пиле и пикантен сос.

Терънс Уилямс започва Cousin...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР