Кандидатът за кметския пост е убеден, че ще спечели още

...
Кандидатът за кметския пост е убеден, че ще спечели още
Коментари Харесай

ДПС заложи на визионер за кмет на Сунгурларе, вижте гостуването инж. Димитър Гавазов във Ф Студио

Кандидатът за кметския пост е уверен, че ще завоюва още на първия тур. Защо, чуйте в диалога ни с него

" Моята идея е Сунгурларе - да работим там, да открием нови работни места и да изградим добър екип, който да не ръководи общината като компания, а уместно ". Това сподели в подкаста на Флагман претендентът за кмет на инж., повдигнат с поддръжката на Движение за права и свободи.

Той гостува в Ф-Студио, с цел да организира с нас прям диалог, в който да разкрие своите цели за бъдещия му мандат, да приказва за решаването на актуалните проблеми и да даде гаранция, че от първия му работен ден ще стартира да работи за бъдещето на общината. През последните 4 години той бе зам.-кмет на Сунгурларе и действаше пламенно, бе близо до хората и завоюва тяхното почитание.

Номинацията му за кмет е пристигнала тъкмо от структурите на Движение за права и свободи, които са го припознали като най-достойния.

„ Първата ми задача ще бъде да стартира с екипа ми да работя по привличане на европейски средства за развиването на Сунгурларе. Прироритетите са показани в моята стратегия, само че на главно място е оправянето със сметосъбирането, което в този момент е главен проблем, както и премахването на противозаконните сметища. Ще наблегнем и за обезпечаване на превоз до всяко обитаемо място, тъй като нашите жители се нуждаят от това. Сега селата са откъснати ”, сподели инж. Гавазов.

Той познава административната работа в Общината, познава и специалистите, които и все още работят там и разчита на тях. Затова няма проекти да прави промени в състава.

Иска обаче общината да извършва дилемите си транспарантно и в полза на хората. И е уверен, че ще получи поддръжката на гласоподавателите още на първия тур.

„ Хората добре знаят, че всичко, направено до момента в Сунгурларе, е направено по времето на ръководството на Движението за права и свободи. Смятам да надградя това. Основното, което съм си сложил за цел, е да оправя обстановката с ВиК системите. В 80% от селата водопроводната мрежа е амортизирана, тръбите отделят канцерогенни субстанции и се нуждаят от промяна незабавно. В Плана за възобновяване и устойчивсост е заложена тази активност и финансирането е обезпечено, просто би трябвало да аплайваме ”, сподели претендентът за кмет на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов.

Какъв човек е той и повече детайлности за цялостната му стратегия, можете да видите във видеото:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР