KAIROU HR18 PRO е мощен, издръжлив и стабилен е-скутер за

...
KAIROU HR18 PRO е мощен, издръжлив и стабилен е-скутер за
Коментари Харесай

KAIROU HR18 PRO – висок клас е-скутер на достъпна цена


KAIROU HR18 PRO е мощен, устойчив и постоянен е-скутер за градско каране

Ако търсите  електрически скутер от висок клас, който няма да ви разори, един нов модел може да задоволи претенциите ви. Той има от персонални характерности и неустоимо съответствие качество/цена.

Представяме модела – електрически скутер със здрав дизайн, устойчив и обезопасен, на доста привлекателна цена. Предлага се преференциално единствено за €399,99 след ваучър за отстъпка RSFPK3 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от европейски склад.

KAIROU HR18 PRO е оборудван с огромни 10-инчови пневматични гуми

Тротинетката се доставя отчасти съединена, като само е належащо да се фиксира кормилото с винтовете и включения в комплекта шестограмен ключ. Дизайнът е банален и изчистен, приспособен за потребление в града – е-скутерът има размери 117x53x120 см и тегло 20 кг. Но още по-ценното е, че може да се сгъва за 3 секунди, което го прави елементарно портативен в багажника на кола и даже в градския превоз.

има здрава структура и може да издържи натоварване до 125 кг. Платформата за краката е необятна, с размери 49×17 см, и с гумирана повърхнина за по-добро сцепление. Сертификат IP54 подсигурява водоустойчивост при напръскване с вода за 10 минути, само че не ви съветваме да карате в дъждовно време.

KAIROU HR18 PRO се сгъва единствено за 3 секунди и се придвижва комфортно в багажник на кола

Бутоните за ръководство, ситуирани на кормилото, са огромни и комфортни и също са покрити с гума. Налични са машинален звънец, кука за заключване на скутера, лост за ръководство на предната спирачка, както и за ускоряване. Дисплеят е огромен, пъстър, и демонстрира настоящата скорост, общо изминатите километри, оставащия заряд на батерията и определения режим на шофиране, който се ръководи с бутон под екрана.

е оборудван с 500W безчетков заден мотор с пикова мощ от 800W и развива оптималната скорост до 45 км. Принос тук има и батерията от 48V (обикновено е 36V при други модели), която обезпечава съответна поддръжка на мотора. В допълнение към режима „ разходка ”, предопределен за пешеходни зони, е-скутерът поддържа 3 режима: ECO до 12 км/ч; D (движение) до 20 км/ч и S (спорт) без ограничаване на скоростта.

Информационното табло на KAIROU HR18 PRO демонстрира най-важните данни за карането

Декларираният пробег е 40/50 км, само че това е при идеални условия, които щадят батерията. Реално, може да очаквате към 30 км с едно зареждане, съгласно първите мнения от консуматори на модела. Батерията се презарежда изцяло за към 6 часа. Скутерът се показва добре и по накривен терен под ъгъл до 15°, което значи, че ще се оправи с множеството стръмнини по пътя в градски условия.

е подсигурен с две спирачки, които работят в синхрон. Отзад е електронната спирачка, която също възвръща кинетичната сила, а начело има барабанна спирачка, която е задоволително ефикасна, само че и по-трудна за поддръжка. Безопасността е допълнена от челен фар и задна светлина, която работи като мигащ стоп при прекъсване и оказва помощ при паркиране. 2 рефлектора на задното колело усъвършенстват видимостта нощем.

Предният фар на KAIROU HR18 PRO обезпечава комфорт и сигурност при нощно каране

Един от най-важните съставни елементи са гумите. Те са 10-инчови пневматични и обезпечават по-голяма непоклатимост и комфорт от класическите 8,5-инчови гуми. Скутерът има двойна система за усвояване на удари както на предните, по този начин и на задните колела, което усъвършенства комфорта при шофиране даже по неприятен път. Всичко това способства за по-добро сцепление, по-добро прекъсване и по-голяма сигурност на пътя.

може да се ръководи и от мобилно приложение през Bluetooth интерфейс. В него са налични доста информация и функционалности, включително за активиране на фара, алармата, избор на режим на шофиране, пускане без двигателна сила (нулев старт) и активиране на круиз надзор, както и потребна функционалност срещу кражба, която попречва задвижването и блокира задното колело.

KAIROU HR18 PRO се нарежда като съвършен електрически скутер за градски условия

В умозаключение, този е-скутер е доста конкурентен като благоприятни условия и цена, обезпечава удобно возене и е задоволително мощен и устойчив. Компактна и лека, тротинетката е идеална за потребление в града. Цената е търпима за множеството купувачи, които желаят електрически скутер със съществени характерности. Още повече, че в този момент моделът се предлага преференциално с отстъпка.

Можете да купите е-скутера тук: – за €399,99 след ваучър за отстъпка RSFPK3 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР