Изглежда напоследък Алекс Раева е успяла да открие начин, чрез

...
Изглежда напоследък Алекс Раева е успяла да открие начин, чрез
Коментари Харесай

Как се разхубави Алекс Раева?

Изглежда в последно време Алекс Раева е съумяла да открие метод, посредством който да спре времето – въпреки да е на 44 години, наподобява на не повече от 30-годишна. Не може да се отхвърли, че откакто е съумяла да изглади бръчките, певицата в действителност има изумителен тип. По всяка възможност е прибегнала до използването на ботокс, а и се вижда отдалеко, че е подпухнала от филъри. Факт е обаче, че към днешна дата Алекс наподобява в пъти по-добре, в сравнение с във времето, когато работеше за Слави Трифонов (до 2006 г.).

 

В обществените мрежи се чудят какво си е правила, че наподобява като кукла. Водещата на „ Денсинг Старс “ е с хубава и свежа кожа, даже ръцете й не могат да издадат възрастта й. мълвата в шоусредите носи, че Слави единствено може да съжалява, че е изпуснал жена като нея. За никого не е загадка, че двамата имаха много бурна връзка, която продължи 7 години. Макар никой от двамата да не е приказвал в никакъв случай намерено за любовта им, обществена загадка е, че Слави спеше с нея. В началото двамата били просто любовници, до момента в който Дългия имал връзка с психоложката Маги Ангелова.

 

Алекс е признавала: „ В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, взех решение, че не желая да го легитирам. Той виждаше в мен част от себе си – своята примитивност, неукротимост и решителност. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като финален късмет да ме задържи, ми предложи в черква, в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше квалифицирано до най-малкия подробност. То за мен беше празен обред “, разказвала е Алекс. В последна сметка двамата не стигнаха до брак и се разделиха, а Алекс напусна шоуто.

 

От близкото обграждане на Дългия издават, че той дълго време не можел да я прежали и заради тази причина единствено тя не участвала на огромния концерт на всички някогашни членове на „ Ку-ку бенд “ през 2015 година По-късно Алекс имаше и още няколко несполучливи връзки, до момента в който не се срещна с Любомир Палаханов, който подари с дъщеричка през август 2019 година

 

Няколко години след раждането, Раева не успяваше да влезе във форма и имаше много непотребни килограми, с които обаче е съумяла да се сбогува през последната година. Разкрива, че ги е смъкнала с режим и спорт, а не с модерните инжекции, с които се бодат всички чалгаджийки. Към днешна дата тя е надалеч от кльощавия си интервал, който имаше по време на връзката си с предприемача Камен Атов, само че пък и към този момент не е пухкава. Твърди, че в този момент тежи 60 кг., а е повече от видно, че има секси форми, които даже журито на „ Денсинг старс “ видя и не пропусна да разяснява.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР