Град – призрак Необичайно ясен и странен мираж се появи на

...
Град – призрак
Необичайно ясен и странен мираж се появи на
Коментари Харесай

Странен град – призрак се появи на китайско езеро




Град – призрак Необичайно явен и чудноват мираж се появи на китайското езеро Хонгзеху на 4 август 2019 година На хоризонта следобяд внезапно се появи цялостен „ град – фантом “. Скептиците могат да кажат, че е постоянно срещано оптично събитие. Известно е какво е мираж и за какво се появява. В случая обаче, всичко не е толкоз просто … (Zona666.com) Факт е, че къщите в „ призрачния град “ са антични. Краищата на покривите са извити. Такива къщи в Китай могат да се видят единствено в остарели исторически региони. Четете още: Тайнственият Участък на несгоди в Бевърли Хилс В същото време, в миража до тях са ситуирани модерни вятърни турбини. Никой още не е разбрал какъв е този град и дали този мираж демонстрира същински град, разположен някъде наоколо.



Странният мираж продължава единствено половин час, след което необикновеният град изчезва. Според архивни записи, сходни миражи с необикновени градове на езерото Хонгзеху са били наблюдавани през 50-те и 60-те години на предишния век.
Видеоклипът по-горе, се трансформира в „ взрив “ в китайските обществени мрежи. Хората оживено обсъждат кой град би могъл да се отрази в този мираж. Дали не е хрономираж, тоест град от предишното или е елементарен съвременен град? Все още не е открито …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР