Една сутрин доячката Любовь Михалицына, жителка на село Александровское, Кировска

...
Една сутрин доячката Любовь Михалицына, жителка на село Александровское, Кировска
Коментари Харесай

Момичето от сандъка: 12 години живот в дървена кутия

Една заран доячката Любовь Михалицына, жителка на село Александровское, Кировска област, Русия, не се явява на работа. Колегите й не са изключително сюрпризирани, тъй като и различен път се е случвало.   Когато тя не се появява и на идната промяна, доячките се тормозят и вземат решение да ревизират дамата. Отиват до дома й и виждат, че вратата е отворена, а самата Любовь лежи на пода без признаци на живот. Жените се обаждат в полицията. Когато районният служител на реда идва и стартира да оглежда стаята, той чува някакво придвижване в ъгъла, ограден със завеса. Там открива малко момиче, сгушено и оглеждащо се уплашено като диво животно. То е разрошено и облечено в парцали. Но всички знаят, че Михалицына няма деца и стартират да се питат „ тогава чие е това дете “? При по-внимателно разглеждане се оказва, че момичето не е малко, а евентуално в юношеството. Разкрива се, че в действителност е щерка на Любовь. Четете още: Историята на Барбора Скрилова: същинското „ Дете на мрака “ (видео) Когато забременява, страхувайки се от осъждането на съселяните си, Михалицына ражда детето вкъщи. Не е повикала лекари и не е записала детето. Като люлка, а след това и като място за живеене, тя употребява дървен сандък.



Сандъкът, в който майката държи момичето Дъщерята живее в този сандък, а майка й понякога я пуска в „ огромния свят “, с цел да яде и да се облекчи.



Поради закрепеното състояние на тялото скелетът на детето е деформиран, а крайниците не порастват. Височината му на 12-годишна възраст не надвишава 60 см. Не знае по какъв начин да се храни обикновено, няма обикновени умения за хигиена. Не е виждало други хора с изключение на майка си, даже няма име.



Момичето е изпратено в пансион, където личният състав я назовава „ Маша “. Отначало Маша даже не беседва с личния състав и другите пациенти, а от време на време ги наскърбява. Очевидно това е единственият речник употребен от майка й. Сега Маша е на 45 години. Тя не помни ужасното си детство или се пробва да не си го спомня. Психолози от институцията считат, че по този начин се е задействал механизмът за самоотбрана.



Маша днес Въпреки здравословните проблеми, дамата се пробва да не пада духом и е основала другарства с други пациенти.



Но най-тъжното в историята е, че Маша се е родила изцяло естествен човек, а майката поврежда и разрушава живота на детето си единствено тъй като се опасява от публичното мнение и порицанието на своите съселяни.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР