Един от най-мистериозните убийци, известни в Тексас, е Джо Бол.

...
Един от най-мистериозните убийци, известни в Тексас, е Джо Бол.
Коментари Харесай

Джо Бол:касапина от Тексас




Един от най-мистериозните убийци, известни в Тексас, е Джо Бол. Никой не може да каже с акуратност какъв брой индивида са починали от ръката на ужасяващия нарушител, само че сигурно няма локален гражданин, който да не е чувал името му. През 2002 година Майкъл Хол стартира да търси очевидци на неговите злодеяния и да събира истории, с цел да стигне до истината за личността на коравосърдечния нарушител.



Джоузеф Д. Бол се ражда на 7-ми януари 1896 година в Елмендорф, Тексас, в относително заможно семейство. Като дете Джо не обичал да си играе с останалите деца и прекарвал повече време измежду природата. По-късно се появил и ползата му към оръжията. През 1917 година той се записва в армията, с цел да взе участие във войната сред Съединени американски щати и Германия и се озовава в Европа. Две години по-късно той се връща назад в Елмендорф, където известно време популяризира контрабандно уиски и бира. След края на Сухия режим Джо решил да отвори заведение, където да предлага алкохолни питиета. За да притегли вниманието на хората, той даже почнал да отглежда алигатори към заведението. Другото, което впечатлило гости на бара, било това, че Джо постоянно наемал за сервитьорки най-красивите локални девойки. През 1934 година Джо среща Мини Годард и тя стартира да му оказва помощ в ръководството на заведението. Освен с нея обаче той имал интимни връзки с Долорес Гудуин и Хейзъл Браун. В един миг на Бол му се наложило да управлява и трите дами, работещи дружно. През 1937 година Мини изчезва ненадейно. След това той се дами за Долорес, която през 1938 година губи ръката си при злополука. Междувременно се появяват и клюки, че в действителност е била нападната от алигаторите на Джо. Малко по-късно Долорес също изчезва мистериозно, а след нея и Хейзъл. Така излиза наяве, че любовниците на Джо не могат да се задържат до него, само че за сметка на това алигаторите си остават негови правилни другари. Семействата на изчезналите приятелки на Джо обаче са разкъсвани от подозрения. Освен пред родителите на Долорес той е трябвало да дава пояснения и пред фамилията на изчезналата Джулия Търнър, която също била сервитьорка в бара на Джо. След това изчезват още девойки, работещи в заведението. Джо все по-често е разпитван от шерифите, само че той по този начин и не признава да има нещо общо със случилото се. Скоро обаче, се случва нещо, което кара органите на реда да мислят, че са го спипали. Негов комшия оповестява в полицията, че го е виждал да храни алигаторите си с човешко месо. Скоро по-късно служителите на реда отишли в бара му, с цел да го разпитат. Тогава нарушителят извадил 45-калибрен револвер, с който дали по неточност или не се самозастрелял. Четете още: Малко по-късно служителите на реда намират гниещо месо към езерото с алигаторите. След последвалите разпити на хора от обкръжението на Джо излиза наяве, че в действителност това не е човешка плът. Любовницата му Хейзъл желала да замине с различен мъж, ето за какво той я умъртвил и заровил тялото. Мини пък кръчмарят умъртвил, тъй като била бременна.



Но нейното тяло също било заровено в пясъка. Долорес обаче останала жива. Тя напуснала града, тъй като желала за стартира отначало. По думите ѝ Джо в никакъв случай не би умъртвил човек без причина и не би нахранил алигаторите си с тях. Да, може Джо да не е хранил въобще животните в човешко месо, само че може и просто да е изчистил езерото им добре, преди следствието. Така че няма по какъв начин да знаем сигурно дали това е било по този начин, считат следователите.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР