Един от най-големите поддръжници на лейбъристите предупреди, че може да

...
Един от най-големите поддръжници на лейбъристите предупреди, че може да
Коментари Харесай

Шарън Греъм от Unite предупреждава, че синдикатът може да отклони средства от лейбъристите, ако планът за правата на работниците бъде отслабен

Един от най-големите поддръжници на лейбъристите предизвести, че може да отклони средства от партията, в случай че проектите за правата на служащите бъдат разводнени.

Генералният секретар на Unite Шарън Греъм сподели, че всяко намаляване или закъснение на Новата договорка за работещите е „ алена линия “ за нейния профсъюз. Реформите, показани за първи път през 2021 година, ще дадат на всички служащи права на претовареност от първия им работен ден и ще наложат възбрана за експлоататорски контракти за нула часове.

Лейбъристите омаловажават отчетите, че промените могат да бъдат смекчени на фона на гневно лобиране от бизнес групи. Говорителят на Keir Starmer тази седмица настоя, че това ще бъде включено в манифеста на лейбъристите и законодателството ще бъде показано в границите на първите 100 дни от лейбъристкото държавно управление.

Г-жа Греъм, която беше сериозна към управлението на господин Стармър, сподели на Observer: „ Имаме £29 милиона в нашия политически фонд. Разбира се, нормално моите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР