Британският принц Хари е решил да се помири със семейството

...
Британският принц Хари е решил да се помири със семейството
Коментари Харесай

Хари търси медиатор, за да се сдобри със семейството си

Британският принц Хари е решил да се сдобри със фамилията си, като за задачата търси посредник, който да посредничи сред него и роднините му, предава „ Daily mail ”, като се базира на книга на журналиста Кейти Никълс.

Според нея Хари се е срещнал с татко си, крал Чарлз III, напролет на тази година и желал двамата най-сетне да си оправят връзките. Според Никълс обаче това по никакъв начин няма да е лесна задача, защото Хари и брачната половинка му Меган Маркъл са съумели да си скапват връзките с всички в монархията. Ситуацията била толкоз напрегната, че принц Уилям и Кейт Мидълтън безусловно си отдъхнали, когато проблематичната двойка оповестила, че отпътува за Съединени американски щати.

По време на срещата с татко си Хари предложил да се откри медиатор, който да помогне на стоплянето на връзките, само че кралицата консорт Камила определила концепцията като „ нелепа “.

В книгата на Никол също се твърди, че брачната половинка на крал Чарлз III била „ засегната “ от решението на Хари и Меган да се отдръпват като старши членове на кралското семейство и да се реалокират в Съединени американски щати.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР