Баща, който обича Marmite толкова много, че го е ял

...
Баща, който обича Marmite толкова много, че го е ял
Коментари Харесай

Татко лекува 35-годишно пристрастяване към Marmite със странен метод, след като теглото му нарасна

Баща, който обича Marmite толкоз доста, че го е ял всеки ден в продължение на 35 години, в този момент се любува на храни, които преди е ненавиждал, с помощта на хипнозата.

Майкъл Прайс-Джоунс, на 37 години, всяка седмица минава през буркан от 500 г черна лепкава намазка, която намазва върху бял изгорял самун. Служителят на RAC счита, че е изял повече от 12 775 сандвича Marmite през живота си приблизително по един дневно, откогато го е опитал за първи път като малко дете.

Той не можеше да понася яденето на плодове или зеленчуци, което би го направило физически задръстване, в случай че се опита да ги приближи до устата си. Майкъл продължи да пие сандвичи с квас в зрелост, само че по-късно стартира да натрупа килограми с любовта си към храната за у дома, чипса и шоколадовите бисквитки.

Когато бащата на две деца се издигна до повече от 18 стоуна предходната година, той реши да предприеме дейности, с цел да усъвършенства ограничаващата си диета и да яде повече зеленчуци. Той се свърза с когнитивно-пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР