Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва злато и бронз в

...
Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва злато и бронз в
Коментари Харесай

Ансамбълът ни със злато и бронз на Европейската купа в Азербайджан

Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва злато и бронз в днешните финали от първата Европейска купа, която се организира в Баку, Азербайджан.


Момичетата в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева завоюва първо бронзово отличие на 5 обръча. Възпитаничките на Весела Димитрова и Ясена Стойнева бяха оценени с 37.750 (D. 21.600; A. 8.400; E. 7.750). Златото отиде за гимнастичките на Израел с 38.950, а на трета позиция остана тимът на Италия с 38.050 точки.

След това " перлите " ни се показаха превъзходно и закономерно победиха на 3 ленти + 2 топки с оценка 33.900. Със среброто се окичиха италианките с 33.700, а бронзът бе за домакините от Азербайджан с оценка 29.950.

По-рано през днешния ден във финалите на обособените уреди в самостоятелното Боряна Калейн завоюва два златни медала на топка и лента и бронз на обръч, а Стилияна Николова добави още едно злато по-късно при " Крос борбите " през вчерашния ден, триумфирайки на бухалки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР