Старши треньорът на Левски Николай Костов ще води отбора до

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов ще води отбора до
Коментари Харесай

Костов остава начело на Левски до края на сезона, договорът му няма да бъде удължен

Старши треньорът на Левски Николай Костов ще води тима до края на сегашния сезон, оповестиха публично от пресслужбата на „ сините “. След извършени срещи и диалози с управлението на клуба, Костов ще остане ментор на отбора до края на акцията.


Спекулациите към бъдещето на експерта се покачиха през миналия месец, в който Левски записа четири загуби в пет срещи, губейки изрично на два пъти от ЦСКА и по един път от Лудогорец и Черно море. Недоволството у огромна част от „ сините “ почитатели прерасна и в рецензии по време на тренировки на тима.

Договорът на Костов няма да бъде продължен, излиза наяве още от формалната информация на клубния уебсайт, като управлението към този момент работи по намирането на нов треньор за идния сезон.

Ето какво написаха от клуба:

„ Левскари,

След извършени диалози със старши треньора Николай Костов бе взето решение той да води представителния тим на клуба до края на сегашния сезон в Първа лига.

Като управление заставаме твърдо зад Николай Костов в оставащите мачове до края на шампионата, отчитайки позитивите при престоя му на стадион „ Георги Аспарухов “ – европейския поход и плейофа в Лигата на конференциите и сполучливите изходящи прехвърляния под негово управление.

Договорът на Николай Костов няма да бъде удължен, а клубът към този момент работи по намирането на нов треньор, който да води тима през идващия сезон.

Ръководство на ПФК „ Левски “ “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР