Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази увереност, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази увереност, че
Коментари Харесай

Анчелоти: Уверен съм, че ще стигнем до финала, защото сме Реал Мадрид

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази убеденост, че тимът му ще преодолее Байерн Мюнхен и ще доближи финала в Шампионската лига. 14-кратните носители на трофея направиха тъждество 2:2 на „ Алианц Арена “ в първия полуфинален конфликт, като Винисиус вкара и двете попадения.


„ Уверен съм, тъй като това е Реал Мадрид, имаме този състав, убеден съм във почитателите, които ще ни поддържат. Мислим, че сме по-добри, само че в случай че попитате Томас Тухел, той ще ви каже евентуално същото “, сподели Анчелоти на днешната си конференция.

Италианският експерт призна, че шесткратният първенец Байерн е бил по-добрият от двата тима в първия мач. „ Това са сходни клубове, имат велика история и доста триумфи в Шампионската лига. Уважаваме ги…те бяха по-добри от нас в първия мач “, добави той, като удостовери, че Андрий Лунин ще се завърне под рамката, откакто завърналият се след дълъг престой в лазарета Тибо Куртоа резервира суха мрежа през уикенда при класическата победа над Кадис с 3:0.

Реал посреща Байерн на „ Сантяго Бернабеу “ на следващия ден вечер, 8 май, от 22:00 часа българско време. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР