Анна е седемгодишно момиче, което вижда странни възрастни хора, които

...
Анна е седемгодишно момиче, което вижда странни възрастни хора, които
Коментари Харесай

Момиче вижда жена, която пълзи по тавана и спи над нея




Анна е седемгодишно момиче, което вижда странни възрастни хора, които никой различен не вижда. Тя е самоуверено и радостно момиче, за което не бихте помислили, че вижда странни неща. Започва да вижда странни неща от към 4-годишна възраст, когато видяла котката на вуйна си – Делила, която била умряла доста преди раждането й. Когато споделила за котето на вуйна си и го описала, дамата незабавно схванала, че става въпрос за умрелият й домакински любим (Zona666.com). Лелята си помислила, че е разказвала на Анна за Делила, и от там детето с положително въображение си е измислило историата. Но, внезапно тя стартира да споделя такива неща, от които околните й настръхнали. Зад къщата на фамилията има двор, зад който е къщата на съседа им. От техния двор може да се види единствено част от балкона на съседите и нищо друго. Един ден, Анна и вуйна й били в двора и тя безшумно си играела с играчките. Внезапно вдигнала глава, погледнала към къщата на съседа и споделила: “На верандата е седнала остаряла магьосница и тя е доста ядосана. ”



Леля й решила, че се майтапи и погледнала натам, само че не видяла никого. Помолила я да покаже тъкмо къде е тази магьосница. Анна показала към къщата на съседа им и споделила: “Не можеш да я видиш, само че аз мога. Тя седи на верандата и е доста ядосана на нас, тъй като сме доста шумни и това я нервира. ” Тогава лелята предположила, че там просто стои единствено една остаряла жена, само че Анна упорствала, че там има магьосница. Освен това, тя гледала в тяхната посока. Четете още: Проклятието: Вещицата на Бел Жената се уплашила, тъй като не виждала никого, в това число и на балкона. Но, този случай бързо бил пропуснат. Въпреки това, до момента в който Анна растяла, тя продължавала да вижда “нещо ” ужасно, което никой различен не вижда. Когато Анна поотраснала, нейната детска стая била преместена в остарялата стая, където в миналото е живяла баба й, която към момента е жива. Бабата на Анна, преди време била разказала доста странна история на дъщерите си. Тя споделила, че един път била видяла страшна стара жена в тази стая. Това се е случило доста преди раждането на Анна. Според бабата, тази остаряла жена стояла сред дрешника и прозореца и я гледала. След няколко секунди изчезнала. Сега, 12 години по-късно, Анна стартира да живее в тази стая. В стаята има тв приемник и нормално вечер при нея идва вуйна й, с която гледат дружно анимационни филми. Една вечер, Анна напълно повърхностно небрежно споделя: “Една жена спи на тавана. ”



Леля й се шокирала и я попитала: “Каква жена? За какво приказваш? ” Анна обяснила, че от време на време, когато спи, се разсънва и вижда тази жена. Жената не говорела, само че в случай че я помолела да си тръгне, тя изчезвала. Момичето споделило още, че тази жена пълзи по тавана и спи над нея. По-късно лелята на детето споделя: “Опитах се да убедя Анна, че тя е сънувала всичко това. Но, когато порастна още малко, тя ми сподели същото, без никой да й е напомнял за това. Не изпусна нито една детайлност. Първоначално смятах, че е с богато въображение, само че се тревожех, че страшна жена също е забелязана в стаята от майка ми. Чувствам се доста дискомфортно от всичко това, тъй като си представям по какъв начин на тавана има “нещо ”, което се промъква в живота ни… ” Сега, околните на Анна са обезпокоени от продължаващите разкази на момичето и последната информация, която се знае е, че считат да поканят експерт по паранормални феномени.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР