Засилен е трафикът към София и другите големи градове в

...
Засилен е трафикът към София и другите големи градове в
Коментари Харесай

Ако сега се прибирате - това ви чака!

Засилен е трафикът към София и другите огромни градове в последния от серията почивни дни. Продължават и инспекциите на „ Пътна полиция “. Над 8000 чиновници вземат участие в акциите по празниците.

Най-натоварени са маршрутите по автомагистралите, както и към граничните пунктове - най-вече от Гърция и Турция.

В региона на Симитли през днешния ден по обед се образува запушване. В посока автомагистрала „ Струма “ колоната едвам се движи, постоянно стопира, затапването по пътя откъм Банско стига до село Градево, а по Е-79 още от Кресна през цялото дефиле до Симитли. 500-те метра до началото на автомагистралата след Симитли се минават доста постепенно поради сливането на двата потока.

Има и прегрели коли.

След поемането на трафика от " Струма " няма проблем с напредването в посока София.

И през днешния ден ще има промени в придвижването по автомагистрала „ Хемус “, с цел да не се образуват тапи. В тунел „ Топли дол " ще се обособят две ленти в посока София и една за Варна. През „ Правешки ханове " ще има две ленти в посока София и ще се ограничи придвижването за Варна.

Огромна запушалка се е образувала и на Автомагистрала " Тракия " в посока София.

Задръстването е в региона на Пазарджик, към 90-и километър. Автомобилите се движат извънредно постепенно по аутобана.

В обществената мрежа Facebook консуматори споделят, че напредването на избрани сектори на " Тракия " става с към 50 км в час.

Един от тях при 114-115 км. в посока София. Има и леки произшествия по пътя, оповестяват още водачи като приканват да се кара деликатно. Някои са избрали да се прибират по Подбалканския път, по който за момента се кара умерено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР