Водещата компания за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции

...
Водещата компания за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции
Коментари Харесай

Кевин Търпин е новият регионален директор Капиталови пазари за Colliers в Централна и Източна Европа

Водещата компания за диверсифицирани професионални услуги и ръководство на вложения Colliers (NASDAQ и TSX: CIGI) разгласи, че Кевин Търпин е нараснал в районен шеф Капиталови пазари в ЦИЕ.

Той е доскорошен районен шеф на отдел Проучвания за района и има богат опит в региона на финансовите пазари, насъбран в продължение на 17 години. В новата си роля Кевин ще се концентрира върху по-нататъшното развиване на направлението финансови пазари на Colliers в Централна и Източна Европа. Colliers дава необятен набор от капиталови услуги, включващи съвещания както от страна на купувача, по този начин и от страна на продавача, комерсиална и техническа сложна инспекция на портфолио от стратегически капиталови услуги.

Кевин Търпин ще работи в съдействие с Дорота Височинска-Куздра, началник на отдел Корпоративни финанси и жилищни услуги за ЦИЕ, чийто екип подкрепя клиенти в региона на жилищния бранш, транзакциите и интервенциите, както и в региона на дълговите и финансовите съвещания.

" Назначението на Кевин бележи значима и вълнуваща нова стъпка за Colliers в Централна и Източна Европа и в европейски мащаб. Сигурен съм, че с помощта на положителните му вазимоотношения с клиенти и познаването на пазара, той ще помогне на настоящите ни клиенти вложители да се развиват и да вземат верните стратегически решения, като в същото време притегля нови благоприятни условия. Заедно ще предоставим по-разширена и неповторима районна платформа за вложителите в по-широк набор от бранша на недвижимите парцели ", съобщи Люк Доусън, ръководещ шеф, Трансгранични финансови пазари на Colliers в Европа, Близкия изток и Африка.

" Вълнувам се да поздравявам Кевин в тази нова роля. Опитът му в стратегическите разбори, класовете активи и географските региони е непостижим в района и ни разрешава да предоставим на клиентите неповторима и широкообхватна услуга ", разяснява Моника Райска-Волинска, изпълнителен шеф на Colliers в ЦИЕ.

Кевин е добре прочут представител и участник в полемики на огромни интернационалните събития в региона на недвижимите парцели, където споделя своите знания за финансовите пазари и изследванията, както и бизнес вероятностите за пазарните трендове.

" Много се веселя, че поемам тази роля в този миг от кариерата си. Colliers към този момент разполага с първокласни капиталови екипи в Централна и Източна Европа и дружно ще продължим да развиваме нашите благоприятни условия и да реализираме допустимо най-хубавите резултати за нашите клиенти в този район. След съвсем 17 години, прекарани в консултиране на вътрешни и външни клиенти по отношение на пазарите на недвижими парцели в ЦИЕ, с изключително неспокойствие чакам да приложа този опит на новата си позиция ", съобщи Кевин Търпин, районен шеф на отдел Капиталови пазари в ЦИЕ.

Регионът на Colliers в ЦИЕ към този момент включва България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР