Питър Рубен, председател на Кънтри тийма на KBC Груп в

...
Питър Рубен, председател на Кънтри тийма на KBC Груп в
Коментари Харесай

Питър Рубен бе избран за Бизнес личност на годината

Питър Рубен, ръководител на Кънтри тийма на KBC Груп в България и основен изпълнителен шеф на ОББ, бе отличен с премията " Бизнес персона на годината ". Това стана по време на специфична гала за оповестяване на спечелилите в състезанието Innovation Awards 2024.

Събитието се провежда от Френско-българската комерсиална и индустриална камера и има за цел да притегли вниманието към новаторски решения и значими планове, осъществени от бизнеса в България, да насърчи и поддържа водачите в областта на нововъведенията, които са в основата на икономическото развиване и напредък.

" Приемам тази премия от името на ОББ и целия екип на KBC Group в България. Това е самопризнание за тяхната ангажираност и гений. Особено съм горделив, че внедряването на нашия цифров помощник Kейт от ОББ Мобайл беше един от главните фактори, които убедиха журито.

В изискванията на комплицирана интеграция ОББ постоянно държи потребностите на своите клиенти във фокуса на всичко, което прави. С Kейт ние предлагаме най-хубавото, което цифровите нововъведения могат да обезпечат през днешния ден във финансовите услуги и ще има доста повече. ", акцентира Питър Рубен в своето послание към журито и уредниците на състезанието.

Това е следващото високо отличие за Питър Рубен след идването му в България през 2021 година на позицията основен изпълнителен шеф на ОББ. В края на предходната година бе почетен с премията " Банкер на годината " 2023 за постоянен напредък на ОББ в интервал на консолидация.

Рубен има и персонална премия " Лидер в устойчивото развиване " в състезанието ESG Awards на PwC за 2023 година, а по-рано същата година стана притежател на специфичната премия за стабилно банкиране в интернационалния конкурс 2023 SDG Pioneers към Глобалния контракт на Организация на обединените нации.

Френско-българската комерсиална и индустриална камара е организация с нестопанска цел, която сплотява над 270 френски, български и интернационалните компании, които имат за цел да предизвикват и развиват двустранните стопански и търговски връзки сред двете страни.

KBC Груп е един от най-големите вложители в българската стопанска система с над 2.4 милиарда евро директни вложения в банково-финансовия бранш на страната за последните 15 година Групата предлага цялата гама от финансови артикули и услуги в неповторим за страната банково-застрахователен модел.

Към края на 2023 година, в ръководените от KBC Груп България компании работят към 6000 души, които се грижат за ползите на близо 2.2 милиона клиенти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР