В търсене на красотата открихме нова процедура, която ще ни

...
В търсене на красотата открихме нова процедура, която ще ни
Коментари Харесай

Без двойна брадичка: Какво е HIFU лифтинг

В търсене на хубостта открихме нова процедура, която ще ни помогне най-много за двойната брадичка (кой няма такава, изключително след празници!) .

Високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) е козметично лекуване за стягане на кожата, което се смята за съвършения неинвазивен сурогат на хирургическия лифтинг на лицето. Бонусът е, че резултатът е непрекъснат и не коства хиляди левове!
 Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост  Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост  Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост  Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост
Тези процедури от дълго време са доста известни в Обединеното кралство, по тази причина избрахме да ви разкажем за тях и техните преимущества . Тъй като това към момента е относително ново лекуване, в тази публикация ще отговорим на доста от въпросите, които може да имате по отношение на HIFU:
 image2_16x9.png За пръв път от 83 година Юпитер и Уран се срещат в Телец: какви изненади чакат всяка зодия На фокус
Как работи?

HIFU употребява ултразвукова сила, с цел да насърчи производството на колаген, което води до по-стегната кожа. Колагенът съставлява към една трета от всички протеини в човешкото тяло, повече от всеки различен тип протеин в тялото по маса. Когато човешкото тяло остарява, то понижава производството на колаген, което води до по-отпусната кожа и по-стар външен тип.

HIFU употребява фокусирана ултразвукова сила за ориентиране към по-дълбоките пластове на кожата. Ултразвуковата сила кара тъканта да се нагрява бързо. След като клетките в целевата област доближат избрана температура, те изпитват клетъчно увреждане. Знаем какво си мислите " по какъв начин, за бога, е потребно това?! " Но не се опасявайте, увреждането в действителност подтиква клетките да създават повече колаген, което води до по-стегната и стегната кожа!
 Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си  Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си  Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си  Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си
Колко време лишава лечението?

Това зависи от третираната зона, само че може да отнеме от 30 до 150 минути.

Пълното лице нормално лишава към – 60 минути

Повдигане на вежди или шия – 30 минути

Цяло лице, шия и деколте – 150 минути

 жена лице кожа iStock

Боли ли?

Повечето хора споделят, че съвсем не усещат нищо. Други споделят, че усещат нещо като лек електрически удар, когато топлинните лъчи навлизат в кожата. Така че, макар че не е 100% безболезнено, несъмнено е търпимо!

Колко време да видите резултатите и какъв брой време траят?

Още след първото си лекуване може да видите някакъв неотложен резултат, само че крайните резултати ще се появят след интервал от 2-3 месеца , защото тялото ви естествено регенерира своя колаген.

Моля, не забравяйте, че макар че HIFU носи доста по-малко опасности и разноски от хирургическия лифтинг на лицето, резултатите може да не са толкоз дълготрайни и може да са нужни повторни процедури.  За най-хубави резултати би трябвало да имате 3 процедури, 3 месеца сред всяка.  След това не е нужно да повтаряте процедурата до 2 години.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Колко процедури са ми нужни?

Много клиенти може да изискват единствено една. Кожата на всеки обаче е друга и някои хора може да се нуждаят от няколко процедури , с цел да реализиран мечтаните резултати.

Безопасен ли е HIFU?

HIFU се смята за най-безопасната известна процедура за фиксиране и покачване на лицето. Десетки хиляди от тези процедури са осъществени безвредно по целия свят.

Има ли странични резултати?

Без значение какъв брой постоянно или безвредно е обещано лекуване, всичко има странични резултати! Страничните резултати при HIFU са редки, само че могат да включват:
 Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви  Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви  Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви  Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви
Пигментация на кожата

Това е най-честият непряк резултат, съобщаван от пациенти по време на изследване, изследващо успеваемостта на HIFU. Третираните зони могат да станат червени и петна, изключително в случай че кожата ви е сензитивна и склонна към зачервяване. Този непряк резултат не е непрекъснат , нормално изчезва няколко часа след лекуването.

Болка

Някои хора са доста по-чувствителни от други, което значи, че може да почувстват известна болежка, до момента в който пробват процедурата. Ако инцидентно сте един от тези чувствителни хора, вашият дерматолог с наслада ще ви намаже с обезболяващ крем.
 image2_16x9.png За пръв път от 83 година Юпитер и Уран се срещат в Телец: какви изненади чакат всяка зодия На фокус
Подуване

Кожата на всеки човек е друга и има хора, които могат да открият, че кожата им е леко подута след лекуването, изключително в случай че към този момент сте предразположени към това. Подуването обикновено изчезва след няколко дни.

Изтръпване

Може да се появи изтръпване към деликатните зони като очите и устните и да продължи към две седмици. Това е по този начин, тъй като защото HIFU прониква в най-дълбоките пластове, от време на време това може да аргументи незначителни вреди, които могат да доведат до изтръпване. Кожата обаче ще се излекува сама и може да наподобява малко необичайно за няколко седмици!

Без резултат

За страдание някои хора, които са подложени на това лекуване, нямат забележим резултат. Въпреки това HIFU към момента е най-мощното налично лекуване като неинвазивна опция на интервенцията.

Хипер-пигментация

Макар и рядко, това е непряк резултат, който е евентуално непрекъснат. Хиперпигментацията кара кожата да трансформира цвета си и да става по-тъмна.Въпреки, че това е извънредно рядка реакция въпреки всичко я загатваме като вероятен риск с HIFU.

След като ви запознахме с шлагера в козметичните процедури сега, умерено можете да си хапнете от Великденските козунаци и с чиста съвест да си запишете час при вашия кожен лекар. Успех!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР