В последния почивен ден трафикът по пътищата на страната е

...
В последния почивен ден трафикът по пътищата на страната е
Коментари Харесай

В последния почивен ден пътищата са задръстени

В последния почивен ден трафикът по пътищата на страната е тежък и сериозен. От Министерство на вътрешните работи обясниха, че трафикът към София е доста тежък, само че това е предстоящо. Към момента няма тежки пътни произшествия, прибавиха от ведомството.

Серия от произшествия са станали на автомагистрала " Тракия " в последните часове, като придвижването е доста натоварено.

Има няколко блъснати коли и други, които са аварирали, за наслада вредите са единствено по колите.

Трафикът по границата ни

Трафикът е натоварен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) за леки коли, на вход, по границата с Румъния. Информацията е настояща към 18:00 ч.

Трафикът е натоварен на на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " за товарни автомобил, на излаз. Румънските гранични управляващи няма да пропущат камиони над 7,5 тона през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " / " Вама веке " през празничните дни, в това число и през днешния ден до 22 часа.  Изключително натоварен е трафикът за леки коли на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Дунав мост " при Русе, оповестиха за Българска телеграфна агенция от граничния пункт.

На границата с Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " за леки коли, на вход. През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата с Република Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР