Скандално известен измамник най-накрая е зад решетките, след като се

...
Скандално известен измамник най-накрая е зад решетките, след като се
Коментари Харесай

Измамник, който избяга от Обединеното кралство, за да живее на светло място в Дубай, хванат в плен след измама с печеливш от лотария

Скандално прочут лъжец най-сетне е зад решетките, откакто се укрива повече от пет години след бягството си от страната, до момента в който правосъдните заседатели разискват случая.

Захид Хан от Бирмингам, беше наказан за първи път за машинация през 2018 година за осъществяване на машинация с регистрационен номер на стойност £500 000 дружно с двамата си братя Аамир Хан и Аян Ахмед и братовчед Зубайр Ахмад. Част от процеса в съда в Бирмингам, Хан уволни своя юридически екип и по-късно произнесе личната си „ непостоянна “ заключителна тирада, преди удивително да почувства страната, до момента в който журито решаваше да го осъди.

След като изчезна, 38-годишният употребява Фейсбук, с цел да се опита да убеди правосъдните заседатели да го признаят за почтен, като споделя подправени текстови известия. Но опитите му се провалиха и макар че към този момент не е в страната, след присъда той беше наказан на 10 години затвор - които той едвам в този момент излежава, съгласно BirminghamLive.

По време на процеса съдът чу по какъв начин Хан се е опи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР