Ще ви разкажа една наистина луда история, която ми се

...
Ще ви разкажа една наистина луда история, която ми се
Коментари Харесай

Когато чух изискванията на бъдещата ми свекърва, побързах да избягам от дома й

Ще ви опиша една в действителност луда история, която ми се случи преди няколко години. И през днешния ден доста се веселя, че избягах от вкъщи на евентуалната ми свекърва.

Събрахме се с моите родители и с тези на другари ми на фамилна вечеря, по този начин да се каже, с цел да ги срещнем един с различен.

Всичко беше наред, вечеряхме умерено и си поговорихме. Но тази идилия продължи тъкмо половин час.

Внезапно бъдещата ми свекърва сподели, че би трябвало да мина цялостен медицински обзор и да дава всички информации и медицински картон. Родителите ми и аз бяхме в откровен и автентичен потрес от тези претенции.

Приятелят ми мълчеше и продължаваше да су яде салатата, правейки се, че всичко е наред и както би трябвало.

Не желаех да върша атмосферата още по-напрегната, по тази причина отговорих, че съм уверена в здравето си, за което родителите ми са ме научили да се грижа, и в случай че тя в действителност има потребност от това, ще се подложа на медицински обзор.

Но на вятъра си мислех, че с това циркът ще свърши. Следващото нещо, което евентуалната ми свекърва сподели, ме изуми още повече.

Най-самонадеяно съобщи, че би трябвало да й предам медицинските истории на всичките си родственици до седмо коляно, другояче няма да даде позволение за сватбата.

Поведението й стана прекомерно надменно, по тази причина татко ми стана и си потегли, като сподели, че това е неприемливо и в случай че би трябвало някой да се подлага на проучвания, то това е единствено свекървата.

Аз останах да преспивам в дома на приятеля ми и майка му, а моята майка се прибра. Потенциалната свекърва не позволяваше на годеника ми да спим освен в едно легло, само че и в една стая.

Така че прекарах въпросната нощ в размисли.

След като помислих деликатно, взех решение, че държанието на свекърва ми не е по никакъв начин положително и избягах на сутринта. Веднага си вззех нов телефонен номер, счупих остарялата карта и я изхвърлих.

Днес имам нов живот, добър брачен партньор и чудесна свекърва. Много се веселя, че съумях да намеря сили и да избягам тогава. Представям си в какъв филм щях да се забъркам…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР