Принц Арчи празнува петия си рожден ден днес и родителите

...
Принц Арчи празнува петия си рожден ден днес и родителите
Коментари Харесай

В партито за рождения ден на принц Арчи от торта до игри и известни гости

Принц Арчи чества петия си рожден ден през днешния ден и родителите му евентуално ще са организирали безшумно, частно празненство с елементарни игри, торта и лед крем, сподели кралски специалист.

Малкото момче, което е родено в Лондон на 6 май 2019 година и живее в Съединени американски щати, откогато херцогът и херцогинята на Съсекс се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство, е разказан от създателя Том Куин като " същински жив тел, който обича да бърза с оптималната скорост ". Кралският специалист сподели, че Blind Man's Bluff може да бъде една от игрите за празненството, на което евентуално ще участват неговите другари от учебно заведение, баба му Дория Рагланд и някои звезди, които живеят в региона на Монтесито.

Говорейки извънредно пред The ​​Mirror, господин Куин сподели, че Меган обича да провежда рождени дни за децата си, само че желае те да бъдат „ доста персонални каузи “, тъй че Арчи и Лилибет да могат да преживеят „ по-обикновените неща в живота “. Авторът сподели: „ Когато става дума за рождените дни на децата й, Меган е съвсем захласната от концепцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР