Повечето хора свързват съблазняването с интимността, докато всъщност истинското съблазняване

...
Повечето хора свързват съблазняването с интимността, докато всъщност истинското съблазняване
Коментари Харесай

Ето 3 начина да съблазните партньора си

Повечето хора свързват съблазняването с интимността, до момента в който в действителност същинското съблазняване е противоположното на интимността.
Физическата фамилиарност е, когато желанието е изпълнено. Съблазняването от своя страна не е обвързвано с удовлетворяването на желанието, а визира тръпката от самото предпочитание.
За доста двойки изкуството на съблазняването е изгубено или е подправен синоним на любовната игра, която се организира единствено в спалнята. Но в основата си същинското съблазняване е по-скоро синоним на очакване, в сравнение с реализирането на интимния акт. Следващите три съвета ще ви оказват помощ да усъвършенствате умеенето си да съблазнявате:

Попитайте какво го възбужда най-вече във вас и го прилагайте по-често
Говорете с колегата си и дано той ви показа за миг, когато двамата сте флиртували и той се е почувствал мощно притеглен към вас. Разберете по-конкретно какво е това нещо, което го е впечатлило най-силно. Секси възприятието ви за комизъм? Усмивката ви? Близостта или позицията на тялото ви? Може би тонът на гласа ви или магнетичната ви убеденост? Използвайте по-често точно нещото, което му влияе най-силно, до момента в който флиртувате с него.

Преоткрийте романтиката по метода, по който на него му харесва
Открийте какво вашият сътрудник счита за сантиментално. Много постоянно хората се водят по отношение на своите лични стремежи или пък общоприети показа за романтика. Фокусирайте се върху нещото, което вашият сътрудник счита за сантиментално – представете си го като основа, върху която по-късно може да надграждате с още съблазняване.

Забавете темпото, до момента в който го съблазнявате
Насладете се на ежедневни горещи моменти. Прилагайте неща, които възбуждат и двама ви, само че без да бързате, а даже тъкмо противоположното – забавете темпото. Не е наложително всяка буйна целувка да е начало на секс. Може да бъде просто целувка. На едно по-дълбоко равнище ежедневната фамилиарност демонстрира на вашия сътрудник, че грижата за него прочувствено не стои на зад потребността ви за неотложно задоволство. Освен това бавното движение има резултата да усилва още повече тръпката и желанието за кулминационна точка в секс, а в това време отключва еротичния капацитет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР