ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Броят на рибите в правителствения списък

...
ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Броят на рибите в правителствения списък
Коментари Харесай

Броят на рибите в списъка на САЩ за свръхулов достига най-ниското си ниво за всички времена. Скумрията и скобарът се възстановяват

ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Броят на рибите в държавния лист за несъразмерен улов падна до ново дъно предходната година в символ на здравословен лов на риба в Съединени американски щати, споделиха федерални чиновници.

Националната администрация за океаните и атмосферата разгласява обновен разбор на американския лов на риба в края на предходната седмица посредством своя годишен отчет „ Състояние на запасите “, който дава оценка на популациите на типовете морски блага, които риболовците улавят и клиентите купуват. В отчета се показва, че 94% от рибните ресурси не са обект на несъразмерен улов, което е малко по-добре от преди година.

Съединени американски щати съумяха да отстранен няколко значими рибни ресурси от листата с несъразмерен улов, сподели NOAA в изказване. Те включват запасите от атлантическа скумрия в Мейнския залив и нос Хатерас и запасите от кубера скумрия в Мексиканския залив.

Докладът на NOAA идва, когато интернационалните държавни управления и неправителствени организации се пробват да овладеят противозаконните, недекларирани и нерегламен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР