Петя и Дилян са една от най-колоритните двойки в пети

...
Петя и Дилян са една от най-колоритните двойки в пети
Коментари Харесай

Петя и Дилян след “Един за друг”: Трудно се приспособихме сред толкова шумни хора

Петя и Дилян са една от най-колоритните двойки в пети сезон на “Един за различен ”. Те напуснаха най-романтичното риалити в ефира и са посетители в новия епизод на подкаста “Един без различен ”, където дават отговор на въпросите на водещата Денислава Велкова.

Двойката от Сливница показа, че са разочаровани, че са отпаднали на крачка от финала. Дилян съобщи откровено, че с тяхната игра е изненадващо, че са стигнали толкоз покрай основната фаза.

Петя показа пред водещата Денислава Велкова, че е по-затворена като човек и по тази причина в първите седмици не се е социализирала повече. Тя описа, че ѝ е трябвало време да свикне с останалите двойки, които са били доста шумни. Петя показа, че много постоянно се е затваряла в тоалетната, с цел да си поплаче.

Най-близки на Петя и Дилян след формата ще останат Дари и Денис и Петър и Галена. Дилян описа, че приема фермера Петър като собствен брат. Те имат доста общи тематики, а това, което ги сплотява е и любовта им към Варна.

В студиото на “Един без различен ” Петя и Дилян намерено спориха кой от двамата не е разбирал игрите в “Един за различен ”. Те взаимно се упрекнаха, че не са съумели да вникнат в разпоредбите на игрите. Темата “Има ли размерът значение ” беше още една от тематиките, по които двойката спореше намерено.

Как Дилян е желал ръката на Петя от майка ѝ? Защо на Дилян му лишава единствено 5 минути с цел да купи колата си? И коя от двойките в “Един за различен ” е снимал Дилян като фотограф преди предаването?
Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР