Първото лечение за психично здраве, използващо лекарство от схема 1

...
Първото лечение за психично здраве, използващо лекарство от схема 1
Коментари Харесай

Базираното на MDMA лечение за психично здраве е изправено пред предпазлив американски регулатор

Първото лекуване за психологично здраве, употребяващо лекарство от скица 1 MDMA е изправено пред доста регулаторно затруднение, защото Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати е подготвена да изиска външни специалисти да проучат деликатно лекуването за посттравматично стресово разстройство.

Подпомогнатата с MDMA терапия на Lykos Therapeutics за посттравматичен стрес ще бъде прегледана от съвещателен комитет на FDA през идващите месеци, който ще гласоподава дали спорното лекуване би трябвало да бъде утвърдено, съгласно на двама души, осведомени с въпроса.

Решението за привикване на групата, което може да бъде оповестено още тази седмица, демонстрира високата степен на нерешителност, с която FDA подхожда към нов клас медикаменти, които исторически са идвали със сурови наказателни наказания в композиция с терапия за лекуване на психологични разстройства.

Междинен обзор на двете клинични изследвания, свързани с лекуването на посттравматично стресово разстройство на Lykos от Института за кл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР